19. elokuuta 2017

Urban Decay Naked paletti


En ole vielä täysin varma hankinko Urban Decay:n uusimman paletin, eli Naked Heat-paletin, mutta ajattelin kuitenkin esitellä ne UD- paletit jotka jo omistan. Ensimmäisenä esittelyssä on Urban Decay:n alkuperäinen Naked- paletti. Kyseisen paletin olen omistanut pari vuotta ja se on ollut kohtalaisen kovalla käytöllä (vaikka sitä ei kuvasta kyllä huomaa).


Kuvassa sävyt vasemmalta oikealle: Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep ja Gunmetal.

Lempisävyni koko paletista on ehdottomasti neljäs oikealta, eli Toasted. Olen ostanut kyseisen sävyn myös yksittäisenä luomivärinä. Toasted on kaunis, hieman pinkkiin ja violettiin taittava kimaltava sävy. Yleensä käytän sitä luomillani yksinään, ilman mitään muuta sävyä.

Muita lempisävyjäni ovat matat Naked ja Buck, eli kolmas ja viides sävy vasemmalta. Sin, Sidecar, Half Baked ja Smog ovat myös olleet kovalla käytöllä paletista. Nämä sävyt ovat kimaltavia. Ainoat sävyt, joita en ole käyttänyt kuin muutamia kertoja, ovat paletin tummimmat sävyt (oikeanpuoleiset) eli Creep ja Gunmetal.

Kyseinen paletti on mielestäni erinomainen luomiväripaletti. Suosittelen palettia etenkin niille, joilla ei valmiiksi ole kovinkaan paljon luomivärejä ja jotka mahdollisesti vasta aloittelevat meikkaamista.

Tällä hetkellä paletin hinta Sokos.fi: 56,90e.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti