4. elokuuta 2017

It cosmetics kokeiluja

Tilasin muutamia kuukausia sitten Beautylish.com verkkokaupasta muutamia tuotteita. Halusin ehdottomasti kokeilla It-cosmetics meikkejä, koska en ole koskaan niitä kokeillut ja en tietääkseni ole nähnyt kyseisen brändin meikkejä muilla verkkosivuilla, joissa usein vierailen. Mukaan Beautylishiltä tarttui CC+ Color Correcting Full Coverage Cream ja Bye Bye Under Eye peiteaine.

CC voiteen kohdalla odotukseni eivät olleet kovin suuret, koska ymmärtääkseni voide on tarkoitettu enemmänkin kuivalle iholle, kuin rasvoittuvalle. Oma ihoni on normaali/rasvoittuva. Halusin kuitenkin kokeilla tuotetta, joten ostin matkakokoisen tuotteen, joka on noin puolet normaalikokoisen tuotteen koosta (12ml).

Bye Bye Under Eye on ymmärtääkseni noussut jonkinlaiseksi kulttituotteeksi ja onkin todennäköisesti It-cosmetics brändin tunnetuin tuote. Tiesin peiteaineen olevan erittäin peittävä ja riittoinen. Halusinkin ehdottomasti kokeilla sitä.Kokeilin kumpaakin tuotetta useita kertoja. CC+ ei oikein sovellu omalle iholleni, koska sen kestävyys iholla on kohtalaisen huono, tämä voi johtua rasvoittumiseen taipuvasta ihostani. Tuotteen peittävyys on kuitenkin myös erittäin huono, tämä tuli itselleni täytenä yllätyksenä. CC- voiteista olen eniten käyttänyt Lumenen CC- voidetta ja mielestäni kyseisen voiteen peittävyys on kohtalaisen hyvä, odotin myös It-cosmetics CC- voiteen olevan yhtä peittävä. It- cosmetics CC- voiteessa on myös kummallinen tuoksu. Voide tuoksuu erittäin sitruksiselta ja tuoksu jää iholle joksikin aikaa levittämisen jälkeen. Olen kohtalaisen herkkä tuoksuille, joten tuotteen tuoksu häiritsee ainakin itseäni

Bye Bye Under Eye:n kuvittelin olevan hyvä apu tummille silmänalusille. Totesin tuotteen kuitenkin liian paksuksi, joka tekee ryppyjä silmien alle vaikka yleensä peiteaineet eivät näin itselläni tee. Olen yrittänyt käyttää mahdollisimman vähän kyseistä tuotetta, mutta silti joka kerta peiteaine ryppyyntyy silmien alla. En ole varma millaiselle iholle tuote toimisi, mutta omalle iholleni tuote ei ainakaan sovi.

Alla tuotteet kuvattuna suoraan tuubista ja levityksen jälkeen. CC- voide on vasemmalla ja Bye Bye Under Eye on oikealla.

Valitettavasti kyseiset It-cosmetics tuotteet eivät itselleni sopineet, voin kuitenkin pitää kyseiseen brändiin avoimen mielen ja mahdollisesti kokeilla heidän tuotteitaan jatkossakin. Ehkä kuitenkin vasta sitten, kun pääset itse kaupassa kokeilemaan tuotteita ennen ostamista.

Matkakokoisen CC-voiteen hinta beautylish.com: 15 dollaria eli n. 12,7e.
Bye Bye Under Eye:n hinta beautylish.com: 24 dollaria eli n. 20,4e.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti