10. joulukuuta 2017

Ylihypetetty tuote: It Cosmetics CC+ Cream


Olen jo pidemmän aikaa miettinyt ylihypetetyistä tuotteista kertomista. Tarkoitus on myös aloittaa jossain vaiheessa liian vähän hypetettyjen tuotteiden sarja, mutta aloitetaan näillä ylihypetetyillä tuotteilla!

Kuinka moni on kuullut jotain It Cosmetics merkin CC+ meikkivoiteesta? Itse kuulin siitä hyvin monesta blogista ja Youtubesta sen verran paljon, että päätin testata sitä itsekin. Hankin myös It Cosmetics Bye Bye Under Eye- peiteaineen, jonka kuvittelin olevan itselleni juuri täydellinen. Toisin kuitenkin kävi. Alkuperäiseen kirjoitukseeni It Cosmetics tuotteista pääsee täältä.

Olen kuullut It Cosmetics meikkivoiteen olevan peittävä, kestävä ja muutenkin erinomainen meikkivoide. Ensitestauksella mietin jo, että olinko ostanut väärän tuotteen. En kuitenkaan ollut ostanut väärää tuotetta. Omalla ihollani meikkivoiteen peittävyyttä voisi verrata suurimpaan osaan BB- voiteista, jotka ymmärtääkseni virallisesti luokitellaan kasvorasvoiksi. Peittävyys omalla ihollani oli siis todella kehno ja tuotteen kerrostaminen ei kovin tähän auttanut.

En ollut koskaan kuullut kenenkään puhuvan tämän tuotteen tuoksusta. Tuote tuoksuu todella sitruksiselle. Aluksi tuoksu saattaa olla ihan mukavakin, mutta vähintään 10min kuluttua se alkaa hieman ällöttää. Myönnän, että olen herkkä tuoksuille, mutta kuvittelisin, että tuoksu häiritsee muitakin kuin erityisen herkkänenäisiä. 

Kolmas suuri ongelma tuotteessa on sen kesto iholla. Se ei omalla ihollani kestä edes tuntia hyvän näköisenä, eli kohtalaisen mattana tai edes normaalina. Ihoni on selvästi ihan liian rasvoittuva kyseiselle tuotteelle ja en tätä tajunnut ennen tuotteen ostamista. Onneksi hankin vain matkakokoisen tuotteen, joka on puolet täysikokoisen tuotteen koosta.

Olen yrittänyt käyttää tätä tuotetta loppuun esim. laittamalla sitä kasvoille kun olen menossa vain kauppaan tai jonnekkin muualle, missä ei ole niin väliksi onko kasvot pakkeloitu vai ei. Tämä oli kuitenkin kohtalaisen huono idea, sillä tuotteen tuoksu jää pyörimään nenään etenkin silloin kun käytän pelkästään tätä tuotetta tai kun vain puuteroin meikkivoiteen.

Jos joku kuivaihoisempi on tätä tuotetta testannut, niin minua kiinnostaa tietää miten tämä tuote toimi heille. Onko ihoni todella niin rasvoittuva, että tällä tuotteella ei ole mitään mahdollisuutta toimia? En kuvitellut ihoni olevan ihan niin rasvoittuva, mutta tämän tuotteen testaamisen jälkeen en olekaan ihan varma.

Oletko testannut kyseistä meikkivoidetta? Mitä mieltä olit siitä?

 Tuotteen hinta beautylish.com: 15 dollaria eli n. 12e (Täysikokoisen hinta: 38 dollaria eli n. 32e)

- Laura

8 kommenttia:

 1. Harmi, että tuote ei toiminutkaan sun iholla :/ Mäkin tiedän skipata tämän, koska mullakin on rasvoittuva iho. Sen sijaan heidän Bye Bye Undereye -peitevoide sekä Bye Bye Pores -primer kiinnostavat kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ehkä kannata testata tätä meikkivoidetta :/ Bye Bye Pores on itseäkin jotkus kutkuttanut mutta tuo Bye Bye Under Eye ei toiminut ainakaan itsellä koska tuote oli sen verran paksua ja tahmeaa ja teki aina ryppyjä silmien alle :(

   Poista
 2. Tää on sellainen tuote, jota ehdottomasti haluan vielä jossain vaiheessa testata, kun kaikki niin hehkuttaa, joten oli mielenkiintoista lukea tästä hieman toisenlainenkin arvostelu. Itsellä on pintakuiva iho, joten ajattelen, että voisi toimia paremmin kuin sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä testata jos tuntuu että tämä vois sulla toimia!

   Poista
 3. En ole ko. tuotetta lukenut, mutta Youtubessahan se tulee vastaan jatkuvasti. Mulla on sellainen mielikuva, että se sopisikin paremmin kuivaihoiselle. Monethan kehuu sen erinomaista peittävyyttäkin.
  Voisin kokeilla,jos joskus pääsisin livenä testaamaan ennen ostopäätöstä, mutta sellainen mahdollistuu vasta valovuosien päästä;) Harmi, ettei toiminut sulla:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin päässyt kaupassa testaamaan, en olisi todellakaan ostanut! Ei ole ensimmäinen tai viimeinen kerta kun tilasin netistä itselleni huonon meikkivoiteen :P

   Poista
 4. Mua kiinnostaa tää tuote, mutta tosiaankin, oma sekaihoni on kuitenkin rasvoittuvammasta päästä..mutta mä taas rakastan tällaisia kevyitä meikkipohjia, koska rakastan luonnollista lookkia. Ja irtopuuteri on kuitenkin mulle must, joten teoriassa luulen että tää voisi toimia itselläni kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata jos siltä tuntuu! Voi kyllä olla että ei sekaihollakaan toimi :( Paitsi jos tietenkin tykkää tosi kiiltävästä naamasta :p

   Poista