16. joulukuuta 2017

Testissä Milani Conceal + Perfect meikkivoide


Tänään siis kerron Milanin Conceal + Perfect meikkivoiteesta, jonka hankin Beautybay:sta Black Friday:n aikaan. Oma meikkivoiteeni on sävyssä 00A, joka on vaalein saatavilla oleva sävy. Meikkivoide hapettuu iholla jonkin verran ja hienoisen hapettumisen jälkeen sävy 00A on itselleni sopiva.


Meikkivoide on pakattu hyvään pumppupulloon, jossa tuotetta on perinteiset 30ml. Pumppua on helppo kontrolloida. Itse tuote on todella paksua, kuten kuvasta voi ehkä huomata.


Tuotteen peittävyys on mielestäni erinomainen, lähes täysipeittävä. Levittäessäni tätä iholle, tuote tuntuu enemmänkin paksulta peiteaineelta kuin meikkivoiteelta. Itse tykkään peittävistä meikkivoiteista ja tämä on yksi eniten peittävistä, joita olen kokeillut.

Meikkivoide tuoksuus jotenkin tutulta, se on hieman parfymoitu ja tuoksu ei onneksi kovin häiritse omaa herkkää nenääni, koska tuoksu ei säily iholla kovin kauon.

Ensilevityksen jälkeen tuote tuntuu iholla erittäin tahmealta ja kostealta. Tätä meikkivoidetta tuskin kukaan pystyy käyttämään ilman puuterointia. Puuteroinnin jälkeen sormituntuma iholla on kuiva, mutta kasvot tuntuvat siltä, kuten niillä olisi aika paksu kerros jotain, kuten esim. kasvovoidetta.

Noin puolen tunnin tai tunnin päästä levityksestä meikkivoide tuntuu kasvoilla siltä, kuin kasvoilla ei olisi mitään. Se myös säilyy kasvoilla tosi hyvin. Kuitenkin jos satun koskemaan kasvojani, tämä meikkivoide saattaa hieman irrota ja esim. piposta jää ihoon aika helposti jäljet, koska meikkivoide irtoaa hankauksesta.

Irtoaminen ei kuitenkaan mielestäni ole kovin paha asia ja olen muun muassa flunssaisena pystynyt ihan hyvin niistämään nenäni ja sen jälkeen hieman sormilla korjailemaan meikkivoidetta ja olen kehdannut näyttäytyä julkisilla paikoilla :p

Jos pientä irtoamista ei lasketa, meikkivoide toimii iholla loistavasti. Se rasvoittuu hyvin vähän ja pieni rasvoittuminen saa ihon vain näyttämään luonnollisemmalta. Olen siis todella tyytyväinen tähän meikkivoiteeseen, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka vaikeaa omalle rasvoittuvalle iholleni on löytää sopivia meikkivoiteita.

Meikkivoiteen hintakin on hieman pienempi kuin lempparimeikkivoiteideni yleensä, kuten L'oréalin Infallible 24h-Matte meikkivoiteen. Conceal + Perfect meikkivoiteen hinta on nimittäin 15,70e (Beautybay.com) ja Black Fridayn aikaan sain sen hintaan 9,65e.

Oletko jo kokeillut tätä meikkivoidetta tai Milanin tuotteita ylipäätään?

- Laura

8 kommenttia:

 1. Milanin meikkivoide on ollut mun ostoslistalla jo iät ja ajat, mutta en ole saanut toimeksi tilata;) Kuulostaa aika upealta. Taidanpa harkita tilaamista kuitenkin, kun ominaisuudet on just sitä mitä meikkivoiteelta haen - sitä poishankautumista lukuunottamatta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata jos kyseinen meikkivoide kiinnostaa :)

   Poista
 2. Multa löytyy myös toi meikkivoide, mutta se ei ole päässyt mun lemppareiden joukkoon. En tosin enää muista, miksi :D Täytyisi varmaan taas pitkästä aikaa siis kokeilla sitä! Koostumus on tosiaan paksuhko, mutta muistaakseni tuote levittyy silti kasvoille vaivatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla uudelleen :p Levittyy ainakin itsellä tosi hyvin beauty blenderillä, voi olla, että siveltimellä on hieman hankalampaa kun meikkivoide on niin paksua

   Poista
 3. Kiva kun kirjoittelit tästä, odottelinkin sun mielipidettä tosta meikkivoiteesta! Kuulostaa tosi hyvältä ja ehdottomasti testaamisen arvoiselta tuotteelta. Tykkään nimenomaan peittävistä meikkivoiteista ja toi vaikuttaa just sopivalta mun tarpeisiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen testiin :) Peittävyys on kyllä huippuluokkaa. En ole varma olenko koskaan testannut meikkivoidetta, joka olisi peittävämpi kuin tämä!

   Poista
 4. Moi! Olen jo jonkin aikaa miettinyt tämän meikkivoiteen ostoa. Käytän juhlameikissa Estee Lauderin dw:tä, mutta olis kiva löytää jokin edullisempi, mutta yhtä hyvin peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide arkikäyttöön. Kuulostaa testaamisen arvoiselta tuotteelta :) Oletko muuten kokeillut Vichyn dermablend meikkivoidetta? Olen lukenut siitä paljon kehuja blogeissa peittävyyden suhteen, mutta kalliimpi 30€ hinta hieman mietityttää... Olis kiva kuulla sun mielipide, jos olet testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joitakin vuosia sitten testannut Vichyn Dermablendin, joka oli litteässä pakkauksessa oleva kiinteä meikkivoide ja sen mukana tuli sieni levitykseen. En ole kyllä edes varma miksi ostin sen, koska vaalein sävy kyseistä meikkivoidetta oli itselleni TODELLA tumma. Ei myöskään pitänyt ihoa mattapintaisena, joten en kovin paljon kyseistä tuotetta käyttänyt. Nestemäistä meikkivoidetta en ole kokeillut, mutta voisin testata jos sävyjä on tullut lisää :)

   Poista