4. joulukuuta 2017

Muutamia kosmetiikkauutisia: Jeffree Star Sokokselle!

Pitkästä aikaa ajattelin ilmoitella muutamia kosmetiikkauutisia.

Sokos ilmoitti tänään, että Jeffree Star Cosmetics saapuu Sokokselle. Tai oikeastaan Sokos ilmoitti, että Jeffree Star Cosmetics on jo Sokoksen valikoimassa. Kuitenkin jos Sokoksen sivuilla vierailee, merkkiä ei löydy sieltä. Merkki taitaa saapua sivuille pienellä viiveellä, joten suosittelen tarkastelemaan Sokoksen sivuja ja katsomaan joko merkki pian löytyisi sieltä! Tai toivottavasti ilmoituksella ei tarkoitettu, että kyseinen merkki on tuotu Helsingin Sokokselle, eikä verkkokauppaan. Suosittelen tarkkailemaan tilannetta!

Edit: Jeffree Star- kosmetiikkaa saa ostettua seuraavista Sokoksista ja Emotioneista: Sokos Helsinki, Sokos Tampere, Sokos Wiklund, Sokos Jyväskylä, Sokos Kuopio, Sokos Lahti, Emotion Sello, Sokos Oulu, Emotion Iso Omena. Tuotteita saatavilla rajoitettu erä!

Voi olla, että Sokos sopi Jeffreen kanssa tuotteiden myynnistä Jeffreen vieraillessa hiljattain Suomessa kauneusmessuilla. Jeffree nimittäin vieraili tuolloin myös Helsingin Sokoksella. Voi olla, että viimein testaan itsekin Jeffreen kosmetiikkaa, varsinkin jos Sokos hyvällä tuurilla toisi merkin myös Ouluun.

Kicks avasi alle pari viikkoa sitten kauon odotetun verkkokauppansa ja kerkesin itse jo tilaamaan Kicksistä. Paketti saapui noin viikossa ja mielestäni oli mukava lisä, että pakettiin oli laitettu mukaan tuoksu ja muita näytteitä. Kicksin verkkokaupasta löytyy hyvä valikoima kaikenlaista. Tavanomaisten brändien lisäksi verkkokaupasta löytyy mm. By Terry, Cover FX, MAC, Milani ja Smashbox.

Oululaisia hemmotellaan la 9.12 kun MAC saapuu Oulun Sokokselle. Pakko sanoa, että en ole kovinkaan yllättynyt, että Sokos tuo MAC:n myös Ouluun, koska MAC:n tuotteita ei ole aikaisemmin saanut edes edesmenneestä Stockmannista ja menekkiä varmasti olisi. Itse ainakin olen tästä innoissani, koska pääsen niin harvoin ihastelemaan MAC:n pisteitä muissa kaupungeissa.

Olemme viettäneet kaikenmaailman alennuspäiviä viime aikoina. Aleja tulee varmasti lisää ennen joulua ja joulun jälkeenhän alkaa sitten taas alet. Jos kiinnostaa saada esim. kosmetiikkaa alennuksella, Sokokselta saa -24% alennusta huomenna eli 5.12.

Tuliko itselläsi muuta mainitsemisen arvoista kosmetiikkauutista mieleen?

- Laura

2 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että saadaan Jeffree Starr Sokokselle, pääsee testailemaan huulipunien sävyjä ihan itse, vaikka ostaisikin halvemmalla netistä. Tarjouksiakin onneksi on välillä. Tekisi mieli kyllä ostaa jotain Sokokselta tuolla -24% alella... vaikka tuli shoppailtua aika paljon menneenä Black Weekendina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä siitä, että onneksi pääsee testailemaan sävyjä itse! Verkkokaupoista tilaamalla olen usein ostanut ihan väärän sävyisiä tuotteita tai olen kuvitellut värit ihan erinlaisiksi kuin mitä ne todellisuudessa ovat.
   Taitaa ainakin itsellä jäädä tuo Sokoksen ale. Tulee huono omatunto, koska black friday ostoksetkaan eivät ole vielä saapuneet :p Aleja tulee sitten taas Joulun jälkeen.

   Poista