1. joulukuuta 2017

Marraskuun kosmetiikkaostokset


Näin joulukuun ensimmäisenä päivänä on hyvä muistella mihin tuli rahaa kulutettua viime kuussa eli on viime kuun kosmetiikkaostosten esittelemisen vuoro. Yläkuvassa siis kaikki marraskuun kosmetiikkaostokseni. Ostoksia on vähemmän kuin viime kuussa mutta tässä kuussa mukana on kohtalaisen hintavia MAC:n tuotteita, joten voi olla, että tämän kuun ostokset ovat hieman kalliimmat kuin viime kuussa. Viime kuun ostoksia voi tarkistella täällä.

Alhaalla kaikki tuotteet hintojen kanssa.Essencen Step into Magic Wonderland silmä/huulikynät ovat kauniin värisiä ja erittäin pigmenttisiä. Näitä tuotteita esittelinkin blogissani vähän aikaa sitten, kirjoitus löytyy täältä. Näiden hinta 2x2,19 eli 4,38e.


Essenceltä hankin myös Kiss the Unicorn Lipstick:n eli väriä muuttavan huulirasvan. Tämän hinta oli 2,49e.


Samalla kerralla edellisen tuotteen kanssa Essenceltä tarttui mukaan Make Me Brow vaaleanruskea kulmaväri, jonka hinta oli 3,09e


Kicks- verkkokaupan auetessa, kaikki sivuston tuotteet olivat -20%, joten tilasin peräti kolme lempparipeiteainettani eli MAC:n Pro Longwear peiteainetta sävyssä NW15. Näistä peiteaineista olen kertonut blogissani aiemminkin ja niistä voi lukea lisää mm. täältä. Näistä tuotteista maksoin yhteensä 60e.L'oréalin True Match- meikkivoide tarttui mukaan Sokoksen -20% alesta, jolloin tälle tuotteelle tuli hintaa 13,52e. Tästä meikkivoiteesta voit lukea lisää blogissani täältä.


Sokoksen -20% alesta tarttui mukaan myös tämä L'oréalin True Match Minerals, josta kerroinkin hinjattain blogissani. Kirjoituksen voi lukea täältä. Tämän tuotteen hinta oli 17,20e.


Tilasin Sokoksen -20% alesta kaksi MAC:n silmänrajauskynää sävyissä Ebony ja Coffee. Nämä kynät ovat ehdottomia lemppareitani. Näiden hinnaksi tuli 14,3x2 eli 28,64e.


L'oréalin Infallible 24h-Matte- meikkivoiteesta olen kertonut aikaisemminkin blogissani ja siitä voi lukea lisää mm. täältä. Meikkivoide on ehdoton lempparini ja kerään niitä talteen yleensä aina kun niitä myydään alennuksella. Tämäkin siis Sokoksen -20% päiviltä ja sen hinnaksi tuli 14.8e.


Essencen Made to Sparkle- kokoelma näytti mielestäni sen verran jännältä, että hankin kolme tuotetta kokoelmasta. Näistä tuotteista voit lukea lisää blogissani täältä. Näiden hinnat olivat: 2,89e, 4,99e ja 3,49e eli yhteensä 11,37e.

Kaikkien tuotteiden yhteishinnaksi tuli siis 155,49e, joka on ihme ja kumma vähemmän kuin viime kuussa. Olen näihin ostoksiini varsin tyytyväinen, varsinkin kun kalliimmat tuotteet sain ostettua Sokoksen ja Kicksin aleista. Täytyy sanoa, että kosmetiikkaa tuli tilattua muutamasta paikasta Black Friday- alennuksissa, mutta ne eivät vielä ole saapuneet, joten ne päätyvät ensi kuun kosmetiikkaostoksista kertovaan postaukseen.

Paljonko sinulla kului kosmetiikkaan viime kuussa? Saavatko Black Friday alennukset ja muut loppuvuoden alennukset sinut ostamaan enemmän kosmetiikkaa?

- Laura

2 kommenttia:

  1. Mulla on vieläkin tuo MACin peitevoide testaamatta! Pitäisi varmaan oikeasti antaa sille vihdoin mahdollisuus, kun kaikki sitä niin kehuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti testata! Ymmärtääkseni peiteaine sopii sekä kuivaihoisille ja rasvoittuvalle iholle ja sen peittävyys ja kesto iholla ovat ihan mahtavia :)

      Poista