3. joulukuuta 2017

Marraskuussa loppuneet ja miniarviot


Tänään siis vuorossa viime kuussa loppuneiden tuotteiden esittely. Viime kuussa minulla loppui yhteensä 9 kosmetiikkatuotetta. Mukaan en laske hammastahnoja, suihkugeelejä, shampoita tai hoitoaineita, koska en ole ainut niiden käyttäjä taloudessamme.

Alla hieman enemmän jokaisesta tuotteesta.


The Body Shopin Papaya- vartalovoi tuoksuu ihanan pehmeän makealta. Tuoksu ei myöskään ole liian vahva. Kyseessä on yksi ehdoton lempparini TBS:n vartalovoista, joita olen käyttänyt jo usean vuoden ajan. Näistä kirjoitinkin blogissani aikaisemmin ja sen kirjoituksen voi nähdä täältä.


Batisten Beautiful Brunette kuivashampoo on ehdoton lempparini. Näitä olen tilannut Boots.co.uk- verkkosivuilta silloin kun Boots vielä toimitti Suomeen (Boots lopetti muutamia kuukausia sitten toimituksen ulkomaille). En muistaakseni ole koskaan Suomessa juuri tätä kuivashampoota nähnyt, mutta onneksi minulla on muutama tällainen vielä tallessa. Tästä kuivashampoosta voi lukea lisää kirjoituksessani täältä.


Vanha Beautyblenderini on sen verran kulunut, että se päätyi myös loppuneiden tuotteiden joukkoon viime kuussa. Käytän Beautyblendereitä joka päivä meikatessani, mutta onneksi nämä sienet kuluvat loppuun hitaasti. Meikkisienistä voit lukea lisää kirjoituksessani täällä.


Benefitin Roller Lash maskarani on jo useamman vuoden vanha, joten päätin luopua siitä. Kyseessä ei ole mielestäni mitenkään erikoinen maskara. Se pidentää ripsiä mukavasti kun ripsiväriä alunperin levittää ripsille, mutta ripset laskeutuvat takaisin paikalleen hyvin nopeasti levittäminen jälkeen. En tule ostamaan tätä ripsiväri uudelleen jos satun niitä jossain näkemään myynnissä.


January Labs Daily Brightening Tonic kuivatti ihoani ihmeen paljon ja en käyttänyt sitä kokonaan loppuun. En tule ostamaan tuotetta uudelleen.


Käytän hyvin vähän tuoksuja, koska suurin osa tuoksuista on minulle liian vahvoja. Tykkäsin kuitenkin tästä The Body Shopin Glazed Apple tuoksusta sen verran paljon, että sain sen kulutettua loppuun viime kuussa. Glazed Apple on viime vuoden tai toissavuoden joulunajan tuoksu ja harmikseni The Body Shop ei tuonut kyseistä tuoksua takaisin tänä vuonna. Lempparini tämän vuoden tuoksuista on Frosted Berries.


Sunday Riley Tidal kosteusvoiteeni oli onneksi matkakokoa, koska en usko että olisin pystynyt käyttämään loppuun täysikokoista tuotetta. Itse tuotteessa ei ole mitään vikaa, se toimi kosteusvoiteena ihan hyvin. Sen tuoksu oli kuitenkin sen verran inhottava, että en kovin tykännyt käyttää kyseistä tuotetta. Voide tuoksui mielestäni huonoksi menneeltä kurkulta.


The Body Shopin Camomile Sumptuous Cleansing Butter on ehdoton lempparini meikinpoistoon kun en ole kotona. Tätä on nimittäin erittäin helppo kuljettaa mukana, koska puhdistusaine on kiinteää ja erittäin tehokasta. Pidän paljon myös The Body Shopin öljyputsarista, mutta se on joskus valuttanut öljyä laukkuuni, joten sen kanssa en enää matkusta. Jos meikinpuhdistus kiinnostaa, kirjoitukseni aiheesta voi löytää täältä.


Käytin loppuun myös pakkauksen Nivean Refining Clear-Up Strips mustapäiden poistoon tarkoitettuja lappuja. Mielestäni nämä laput toimivat erinomaisesti ja tulen varmasti ostamaan näitä myös jatkossa. Mielestäni nämä toimivat paremmin kuin esimerkiksi Bioren vastaavat laput.

Kuinka paljon kosmetiikkatuotteita sinä yleensä kulutat loppuun kuukauden aikana? Oliko omissani mukana sinulle tuttuja tuotteita?

- Laura

4 kommenttia:

 1. TBS:n Papaija lukeutuu omiinkin suosikkeihin, osassa vartalovoissa on mun makuun liian voimakas tuoksu, mutta tossa on sopivan kevyt. Mulla loppuu hirmu vähän tuotteita ehkä 2-4 syy miksi en ole saanut koskaan aikaiseksi tehtyä loppuneet -postausta blogiini, koska siitä tulisi niin tylsä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kyllä siitä, että osassa vartalovoista on ihan liian vahva tuoksu. Onneksi on myös nuita hieman miedomman tuoksuisia! Ihan kyllä yllätyin kuinka paljon saan kulutettua loppuun kuukaudessa tuotteita! Kuvittelin, että niitä olisi muutama korkeintaan, mutta on niitä hieman enemmän :p

   Poista
 2. Glazed Apple on parhautta! Mä toivon joka syksy, että se tekisi paluun TBS:n valikoimiin. Mulla on vielä vähän jäljellä tuota tuoksua ja käytän sitä hyvin säästellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muitakin Glazed Apple faneja näköjään :p Tuo tuoksu oli kyllä ihana! Mukavan raikas tuoksu, josta tulee Joulu mieleen!

   Poista