22. joulukuuta 2017

The Body Shopin parhaat tuotteet haul


Olen The Body Shopin todella suuri fani. Pidän monista heidän kasvojenhoito-, ja vartalonhoitotuotteistaan. Yläkuvassa viime aikoina hankkimiani The Body Shopin tuotteita. Osan hankin Black Fridayn aikaan ja osan lähes heti Black Fridayn jälkeen olleilta kanta-asiakaspäiviltä, jolloin kaikki kyseisen kaupan tuotteet olivat -20%. Nämä tuotteet ovat sellaisia, joita olen käyttänyt useita kertoja aikasemminkin ja joihin olen todellakin tykästynyt. Jos The Body Shopin suuri valikoima pelottaa, niin ainakin nämä tuotteet ovat harvinaisen hyviä ja suosittelen niitä lämpimästi. Alla hieman lisää jokaisesta tuotteesta.


Camomile Silky Cleansing Oilista olen kertonut aikaisemminkin, vähintään kuukaudessa loppuneiden tuotteiden kirjoituksissa, koska käytän tällaisen pullon loppuun parin kuukauden välein. Kyseessä on siis meikinpuhdistusöljy, jolla saa pois ihan kaiken meikin vedenkestävästä maskarasta lähtien. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo parin vuoden ajan. Tykkään tästä tuotteesta erityisesti siksi, että se ei ärsytä silmiäni yhtään. Esimerkiksi suurin osa Micellar vesistä ja kasvojenpuhdistusliinoista ärsyttävät silmiäni. Tämän tuotteen hinta on 19,50e ja yleensä ostan näitä kanta-asiakaspäiviltä varastoon.


Edellisen tuotteen kiinteä versio on Camomile Sumptuous Cleansing Butter, jonka olen myös maininnut aikaisemmin blogissani. Tykkään ottaa tämän aina reissulle mukaan, koska se on niin helppo ja tuote on yhtä hyvää, ellei jopa parempaa kuin öljyversio. Otan tämän ehdottomasti Jouluksi reissuun mukaan! Tämän tuotteen hinta on sama kuin öljyllä eli 19,50e.


Drops of Youth sarjan Youth Concentrate on seerumi, jota käytän aina iltaisin kasvoveden jälkeen. Seerumi on mukavan kevyt, mutta se kosteuttaa ihoa todella hyvin ja se myös pitää ihon pehmeänä. Tykästyin tähän tuotteeseen heti ensiyrittämällä ja tämä on toistaiseksi toinen purkkini tätä seerumia. Tulen varmasti ostamaan näitä myös jatkossa. Seerumin hinta on 38,60e.


Vitamin E Sink-in Moisture Sleeping Mask on tuote, jota en ole käyttänyt ainakaan vuoteen, mutta halusin hankkia sen uudelleen käyttöön. Kyseessä on siis kosteuttava naamio, jota on tarkoitus käyttää öisin. Naamio on mukavan kevyt, mutta se kosteuttaa ihoa hyvin. Vaikka itselläni onkin rasvoittuva iho, ihoni voi olla myös etenkin näin talvisin hieman pintakuiva ja ihoa voi kiristää, jos en kosteuta sitä hyvin. Käytänkin öisin ihollani todella kosteuttavia tuotteita. Olen aikaisemmin käyttänyt myös Vitamin E- sarjan kosteusvoiteita ja kasvovettä ja pidän myös niistä todella paljon. Naamion hinta on 20,00e.


Olen käyttänyt The Body Shopin Body Buttereita jo usean vuoden ajan. Ennen pidin erittäin makeista tuoksuista, kuten mansikasta tai vadelmasta. Nykyään lempparini on ehkä tämä Moringa, jonka tuoksu on mukavan kevyt, ja mielestäni tuoksu on sekoitus kukkaista ja myskistä. Nämä vartalovoit kosteuttavat mukavasti ja kuivuvat iholle nopeasti. Näiden hinta on 19,50e.


The Body Shopin kuorintoja olen myös käyttänyt useamman kerran. Tällä kertaa hankin Frosted Berries kausituoksun kuorinnan, jonka tuoksu on ihanan puolukkaisen ja marjaisan makea. Kuorinta-aine on sokerinen ja siten erittäin tehokas ja itsessäänkin todella kosteuttava. Ihoani ei haittaa, vaikka kuorinnan jälkeen en laita enää iholleni kosteusvoidetta, koska tämä kuirintakin on mukavan kosteuttava iholla. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja uskaltaisin jopa sanoa, että kyseessä on paras vartalonkuorinta jota olen kokeillut, Tämän hinta on 22,50e.

Oliko mukana tuttuja tuotteita? Tykkäätkö käyttää The Body Shopin tuotteita yleensäkään?

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti