18. joulukuuta 2017

Testissä NYX Proof It Waterproof Mascara Top Coat


Tänään testissä NYX Proof It Waterproof Mascara Top Coat. Kyseessä on siis tavallisen maskaran päälle levitettävä kirkas maskara, jonka tehtävä on tehdä tavallisista maskaroista vedenpitäviä.

Halusin testata tämän tuotteen, koska se vaikutti aika erikoiselta ja se voisi olla itselleni hyödyllinen, jos satun joskus tykästymään maskaraan joka ei valmiiksi ole vedenpitävä.


Maskaran levitin on kohtalaisen pitkä ja helppokäyttöinen. Tuote itsessään on kirkasta, vaikka se näyttääkin kuvassa vaalealta.


Kokeilin Proof it Top Coat:ia Benefitin Roller Lash Maskaran päälle. Tämä on ainoastaan siksi, koska testauksen aikaan omistin vain yhden vedenpitävän maskaran eli juuri Roller Lashin.

Pidän yleensä aina ripsilläni ainoastaan vedenpitäviä maskaroita, tämä on siksi, että olen aika paljon ulkona ja mm. pyöräilen lumi- ja vesisateessa ja noissa olosuhteissa pystyn pitämään ainoastaan vedenpitäviä maskaroita. Joskus olen erehtynyt käyttämään tavallisia maskaroita ja ne ovat hyvin pian olleet naamalla tai luomilla suttaantuneena.

Roller Lash on hyvä maskara vedenpitävyyden suhteen, se ei kuitenkaan väitä olevansa vedenpitävä ja jos ripset sattuvat kastumaan kunnolla, kyseinen maskara valuu heti.

Testatessani pidin toisen silmän ripsillä vain Roller Lashia ja toisen puolen ripsillä roller Lash + NYX Waterpfoot Top Coatia.  Annoin Roller Lash- maskaran kuivua ennen kuin laitoin ripsille NYX:n Top Coatin. 

Ripset näyttivät pelkällä Roller Lash puolella paremmilta, koska NYX:n Top Coat on todella vetistä ja se liimaa ripsiä yhteen ja myös painaa niitä alaspäin. En siis kovin pitänyt Top Coat- puolesta. Päivän aikana kumpikaan ripsiväreistä ei valunut ja päivän lopuksi ne näyttivät samalta kuin päivän alussakin (en kuitenkaan testauspäivänä esim. pyöräillyt sateessa vaan olin kotona :p).

Päivän lopuksi testasin ripsivärejä kastelemalla vanulaput ja kokeilemalla miten helposti ripsivärit irtoavat. Roller Lash irtosi lähes heti. Top Coat- puoli ei irronnut lähes ollenkaan. Top Coat siis todellakin toimii! Sitä oli jopa hieman hankala irrottaa, kuten monia vedenkestäviä maskaroita yleensäkin on.

Voin siis todeta, että Top Coat toimii. Se saa kuitenkin ripset näyttämään siltä, kuin omistaisin vain n. 3 ripseä, koska se liimaa ripsiä yhteen. Olisi ehkä helpompi laittaa Top Coatia ripsille kun alla oleva ripsiväri on vielä märkää, mutta uskon, että tällöin ripsivärit sekoittuvat ja lopputulos ei ole kovin hyvä. Voikin olla, että en käytä tätä tuotetta enempää vaan tyydyn käytämään pelkästään vedenpitäviä maskaroita.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti