19. marraskuuta 2017

Testissä L'oréal True Match


Koska olen sen verran tykästynyt L'oréalin Infallible 24h-Matte- meikkivoiteeseen, halusin testata myös L'oréalin muita meikkivoiteita. True Match- meikkivoide on ymmärtääkseni ollut markkinoilla jo jonkin aikaa mutta jostain syystä en ole sitä koskaan aikaisemmin testannut.


Oma meikkivoiteeni on sävyssä 1.R/1.C Rose Ivory, joka on omalle vaalealle iholleni täydellinen sävy. Sävy on hieman vaaleampi kuin Infallible 24h-Matte meikkivoiteen vaalein sävy eli 10 Porcelain.

True Match- meikkivoidetta on lasipullossaan perinteiset 30ml ja pakkauksen pumppu on mielestäni todella hyvä.

Nyt kuitenkin itse meikkivoiteeseen. Meikkivoide on kohtalaisen ohutta ja valuvaa nestemäistä ainetta. Itse tykkään meikkivoiteessa siitä, että se on iholla puolipeittävä, mutta peittävyyttä voi hieman lisätä lisäämällä iholle meikkivoidetta. Kun meikkivoide on levitetty iholle se tuntuu jopa hieman puuterimaiselta. Olenkin sitä mieltä, että kuivaihoisten ei varmaankaan tarvitse lisätä tämän meikkivoiteen päälle puuteria. Itselläni on kuitenkin rasvoittuva iho, joten lisään aina puuteria meikkipohjan päälle.

True Match näyttää mielestäni iholla ihanan luonnolliselta. Se pysyy noin pari tuntua saman näköisenä kuin silloin kun se on levitetty alunperin iholle. Tässä vaiheessa iho alkaa ainakin itselläni rasvoittua. Rasvoittumista tapahtuu perinteisissä paikoissa eli nenässä, leuassa ja poskilla. Vaikka meikkipohja rasvoittuukin, meikki ei jostain ihmeen syystä näytä kuitenkaan kovin kiiltävältä, iho näyttää vielä rasvoittuessaankin luonnolliselta. Rasvoittuminen ei lisäänny dramaattisesti seuraavien tuntien aikana vaan meikkipohja rasvoittuu vain hieman lisää ja rasvoittumisen voi tietenkin korjata esim. puuterilla.

Kyseessä ei mielestäni ole meikkivoide, jota pystyisi käyttämään aamuaikaisesta illan rientoihin asti. Työpäivän ajan meikki näyttää kuitenkin hyvältä. Mielestäni meikkivoide sopii paremmin kuivalle tai normaalille iholle. Rasvoittuvan ihon omaava voi kuitenkin mielestäni käyttää tätä ja itse sanoisinkin tämän olevan sopiva tuote rasvoittuvalle iholle jos et halua ihosi näyttävän ihan täysin matalta vaan haluat ihosi näyttävän hieman enemmän luonnolliselta ja hieman kiiltävältä (tai mikä olisi hyvä suomennos sanalle dewy :p).

Itse tykkään tästä meikkivoiteesta ja tulen käyttämään sitä jatkossakin. Mielestäni tämä meikkivoide on hyvä lisä kokoelmaani, jossa on pääasiassa vain mattapinnan jättäviä meikkivoiteita. En ole vielä testannut tämän meikkivoiteen sekoittamista jonkin hieman mattapintaisemman meikkivoiteen kanssa, mutta tulen varmasti senkin vielä testaamaan.

Meikkivoiteen hinta n. 16,90e

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti