3. marraskuuta 2017

Meikkisienet testissä


Tätä kirjoitusta varten olen testannut useita erilaisia meikkisieniä. Osaa olen kokeillut aikaisemmin ja osa on minulle täysin uusia. Itse tykkään käyttää meikkisieniä meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen. Joskus myös käytän sientä irtopuuterin levityksessä. Valitsin Testiin seuraavat sienet: 


Original Beautyblender

Kommentit ennen testiä: 

Original Beautyblender on alkuperäinen legendaarinen meikkisieni, joka aloitti meikkisienitrendin useita vuosia sitten. Itse olen aina tykännyt käyttää tätä sientä ja aikaisemmin olin tämän lisäksi vain kokeillut Real Techniques sientä. Beautyblenderin hinta on 19,90, näitä löytyy usein kuitenkin alennuksella esim. kauppojen alennuspäiviltä.

Kommentit testin jälkeen:

Beautyblendereitä olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan. Nämä sienet ovat ihanan pehmeitä ja muoto on itselleni juuri sopiva. Sienen terävämpi osa sopii täydellisesti silmien alle. Tämä nude sieni Beautyblenderiltä ei ehkä kuitenkaan ole lempparini. Eniten olen käyttänyt pinkkejä Beautyblender- sieniä koska niitä löytyy kaupoista eniten. Pinkki sävy kuitenkin haalenee todella paljon käytössä. Mustista sienistä ei lähde väriä, joten pidän ehkä eniten niistä, Tämä nude sieni tuntuu hieman kapeammalta ja muutenkin pienemmältä verrattuna muihin kokeilemiini Beautyblender- sieniin ja siksi se ehkä tuntuu hieman heikompilaatuiselta kuin muut Beautyblender- sienet. Ero muihin Beautyblender- sieniin tuntuu hieman erikoiselta, mutta pehmeys on samaa laatua kuin muissa sienissä, joten pidin silti tästä sienestä todella paljon.


Essence Super Beauty Sponge

Kommentit ennen testiä:

Essencen Super Beauty Spongen ostin, koska halusin erittäin edullisen vaihtoehdon testiin. Tämä on ainut Essencen sieni ja  sen muoto hieman epäilyttää. Suunnilleen saman muotoinen Real Techniques sieni hajosi minulla jo ensimmäisellä käyttökerralla, joten toivon vain, että tämä ei hajoa ihan niin helposti. Esim. pretty.fi sienen hinta on 3,69e.

Kommentit testin jälkeen:

Tämä sieni oli pehmeydeltään Ecotools- sienien luokkaa ja jos se olisi paremman muotoinen, käyttäisin sitä ehkä jatkossakin. Sienen muoto on kuitenkin tosi kummallinen. En löydä sienestä mitään kohtaa, jolla saisin meikkivoiteen ja peiteaineen levitettyä silmien alle hyvin. Muualle iholle oikeastaan ainoa hyvä kohta sienessä on päällä oleva suora kohta, mutta sekin on kohtalaisen pieni koko kasvojen meikin levitykseen.


Real Techniques Miracle Complection Sponge

Kommentit ennen testiä:

Real Technigues Miracle Complection Sponge on Real Techniques- merkin oma versio meikkisienestä. Valitettavasti Oulun Sokoksessa sieniä ei ollut myynnissä erikseen, vain sienet piti ostaa kahden sienen pakkauksessa. Useat ihmiset vaikuttavat pitävän tästä sienestä, mutta itse olen huomannut, että sienen pinta on hieman tahmea ja saattaa joskus irrottaa meikin iholta. Siitä on kuitenkin jonkin aikaa, kun olen viimeksi kokeillut tätä sientä, joten katsotaan miten käy! Hinta kahden sienen pakkaukselle on 14,90e.

Kommentit testin jälkeen:

Olen yllättynyt kuinka paljon tykkäsin tästä sienestä tällä kokeilukerralla! Sienen pinta tuntuu hieman erilaiselta kuin viimeksi tätä sientä kokeillessani, olisikohan sientä muokattu hieman? Huomasin kuitenkin, että tiettyjen tuotteiden kanssa sieni toimii hieman huonommin kuin toisten. Esim. MAC Pro Longwear- peiteaineen kanssa sieni toimi hyvin, mutta Collection Lasting Perfecion- peiteaineen kanssa sieni ei levittänyt tuotetta yhtä hyvin. Mielestäni kyseinen sieni toimii parhaiten mahdollisimman nestemäisten tuotteiden kanssa. Tulen käyttämään nämä sienet ehdottomasti loppuun ja voi olla, että tulen ostamaan näitä vielä lisääkin tulevaisuudessa, koska ne ovat niin paljon edullisempia kuin Beautyblender- sienet.


Ecotools Perfecting Blender Duo

Kommentit ennen testiä:

Ecotools Perfecting Blender Duo vaikuttaa lupaavalta. Pakkauksessa on pienempi ja suurempi sieni, joissa on useampi suora reuna. Nämä sienet ovat kohtalaisen uusia ja olen kuullut niistä vain hyviä asioita, joten odotan innolla niiden testausta. Hinta pakkaukselle 12,90e. Sieniä ei pysty ostamaan erikseen.

Kommentit testin jälkeen:

Isompi sieni on huonon muotoinen, se on liian suuri silmien alle ja kulmikkaan muotonsa takia tuotteita on vaikea levittää. Sieni aiheuttaa viiruja iholle ja levittäessä menee kauon aikaa. Sieni on pehmeämpi kuin Nyx sieni, mikä on plussaa. Sen peseminen on kuitenkin vaikeampaa kuin Nyx- sienen peseminen. Jos tämä sieni olisi samanmuotoinen kuin Beautyblender, käyttäisin sitä varmasti jatkossakin.

Pieni sieni on liian pieni omille kasvoilleni. Sen kulmikas muoto ei toimi edes silmien alla ja aiheuttaa viiruja kasvoille kuten isompikin sieni. Petyin näihin sieniin aika pahasti.


NYX Flawless Finish Blending Sponge

Kommentit ennen testiä:

NYX Flawless Finish Blending Sponge on sieni, josta en ole kuullut aikaisemmin mitään. Sieni näyttää ihan hyvältä, mutta vielä en muuta osaa sanoa siitä. Hinta 9,90e.

Kommentit Testauksen jälkeen:

Sieni tuntuu aluksi kohtalaisen kovalta, mutta pehmenee jonkin verran kastellessa. En kovin pidä sienen muodosta. Suora reuna ei istu silmien alle hyvin, joten käytin pyöreää reunaa. Tuntuu hieman liian kovalta käytössä, varsinkin kun on tottunut käyttämään BeautyBlenderiä, joka on todella pehmeä. Puuteriset tuotteet levittyy välillä hieman laikkumaisesti, kun olen käyttänyt tätä sientä meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen. Sieni on erityisen helppo puhdistaa ja siihen ei tartu paljon tuotteita. Sienestä ei myöskään lähde väriä.


Yllä kuvassa sienet numeroituna. Ylivoimaiseksi ykköseksi nousi odotetusti Beautyblender, Toisena Real Techniques- sieni. Kolmosena Nyx- sieni sen takia, että sen muoto on paljon parempi kuin loppujen sienten. Nelos ja vitos- sijoilla ovat Ecotools- sienet ja viimeisenä on Essencen meikkisieni.

Tykkäätkö itse käyttää sieniä meikatessasi? Ovatko mitkään näistä sienistä tuttuja?

- Laura




2 kommenttia:

  1. Tuo NYXin sieni ihan huippu ku nyt tottunu käyttään! Toimii 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman liikaa totuttelua vaatisi omalle kohdalle kun on tottunut käyttämään superpehmeää beautyblenderiä :p

      Poista