27. marraskuuta 2017

Essencen The Cushion Eyeliner ja sivellin


Tänään kerron hieman yhdestä Essenceltä löytämästäni helmestä eli The Cushion Eyeliner- silmänrajausväristä. Väri on pakkauksessa sienessä ja siitä tulee mieleen sienessä olevat meikkivoiteet, paitsi että pakkaus on tietenkin ihan erilainen. Tämän tuotteen hankin Lipstick Love- blogin Lindan kirjoituksen takia. En nimittäin ole koskaan aikaisemmin testannut tämän tyyppisiä silmänrajausvärejä ja Essence on sen verran edullinen brändi, että ainakaan itseäni ei suuremmin haittaa vaikka muutaman euron purkki jäisi käyttämättäkin (yleensä lahjoitan käyttämättä jäävän kosmetiikan pois enkä jätä niitä nurkkiin pyörimään :))

Ajattelin mainita samalla myös Essencen siveltimen, joka sopii mielestäni erittäin hyvin silmänrajausvärin kanssa käytettäväksi.Yhdellä pienellä dippauksella värissä, siveltimellä saa aikaiseksi yläkuvassa näkyvän verran viivoja. Yleensä dippaan yhtä silmää kohden sivellintä kahdesti purkissa, jotta saan rajauksesta tarpeeksi tumman.

Kuten kuvasta voi nähdä, silmänrajausväri ei ole mustin mahdollinen väri, mutta ainakin itselleni sävy on hyvä. Sävy kuivuu mataksi (ei siis kiiltäväksi) luomilla mikä on mielestäni erittäin hyvä asia.


Yläkuvassa esimerkki yksinkertaisesta rajauksesta joka on tehty kyseistä väriä ja sivellintä käyttäen. Olen jostain syystä aina kuvitellut, että rajausten tekeminen tämäntyyppisella tuotteella olisi kovinkin vaikeaa, mutta se onkin yllättävän helppoa. Yllätyin myös hieman siitä, kuinka hyvä Essencen sivellin on. Se toimii mainiosti rajausten tekemiseen, eikä siihen kulu aikaa yhtään kauemmin kuin kynämäisellä rajaustussilla tehtäessä.

Rajausaine ei ole täysin vedenpitävä, joten sateella sitä ei ehkä kannata käyttää. Se saattaa myös hieman haaleta päivän aikana, mutta omasta mielestäni haaleneminen ei ole häiritsevää.

Suosittelenkin ehdottomasti testaamaan tätä rajausväriä, varsinkin jos et ole aikaisemmin tämäntyyppistä tuotetta kokeillut.

Hinta Tokmanni: The Cushion Eyeliner 3,69e ja sivellin 1,89e

- Laura

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että oot tykännyt tästä :) Mä saan sellasella suippokärkisellä Sigman eyelinersiveltimellä ihan pikimustan jäljen jo yhdellä vedolla, mutta kaikki ton sun siveltimen malliset siveltimet on mullakin vaatineet ainakin pari vetoa. Söpö ton siveltimen pinkki karvaosa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaankin jossain vaiheessa hankkia hieman laadukkaampia siveltimiä, varsinkin jos hurahdan tämän tyyppisiin silmänrajaustuotteisiin mutta tuo Essencen rajaussivellin ajaa ihmeen hyvin kyllä asiansa!

   Poista
 2. Mun on niin pakko saada tämä, koska kaikki hehkuttavat tota! :D Mua ei edes hirveästi haittaa, vaikka sävy ei ole ihan pikimusta, koska tykkään muutenkin tehdä usein rajaukset esim luomivärillä pehmeämmän jäljen aikaansaamiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ehdottomasti testata! Itsekkin harvoin käytän ihan pikimustia rajausvärejä, tumman ruskeita tai vastaavia käytän enemmänkin. Tuo Essencen sivellin on kyllä myös ihmeen hyvä vaikka hinta onkin tosi edullinen :)

   Poista