17. marraskuuta 2017

Essencen Step into Magic Wonderland silmä/huulikynät


Satuin pari päivää sitten käymään lähikauppani Essencen pisteellä, jonne oli ilokseni ilmestynyt Step into Magic Wonderland- erikoissarjan tuotteita. Sarjaan kuului muutamia todella erikoisia tuotteita, kuten glitterisiä (ja karheilta tuntuvia) huulipunia, pinkki ripsiväri ja hopea highlighter (Kokoelmaa voi tutkia lisää täältä: https://www.essence.eu/trend-editions/step-into-magic-wonderland/).


Tutkiessani tuotteita, silmiini osuivat nämä kaksi kynää. Yläkuvassa sävy 01 Pink dreams are made of this ja 02 Crome into my life. Näistä sävyistä, varsinkin pinkistä tuli mieleen varhaisteini-ikäni ja silloin paljon käyttämäni pinkki luomiväri. Nämä kaksi sävyä ovat mielestäni todella kauniita mutta myös aika erikoisia.


Yläkuvassa kynät iholla. Pinkki sävy on superkirkas ja ihana pinkki ja hopea on kimaltava, mutta pehmeä esimerkiksi joulujuhliin sopiva sävy. En ole varma uskallanko kokeilla näitä sävyjä huulilla, mutta mielestäni on mahtavaa että näitä kyniä voi käyttää sekä huulilla että luomilla

Olen jopa hieman yllättynyt siitä kuinka pigmenttisiä nämä kynät ovat. Kynien hinta oli vain 2,19e/kpl joten hinta-laatu suhde on näillä kynillä erinomainen.

Suunnittelen jo kuinka voin testata näitä esimerkiksi tuplarajauksessa luomilla tai käytettynä vaikka luomivärin sijasta.

Oletko jo bongannut Essencen Step into Magic Wonderland- sarjan tuotteet kaupoissa tai netissä?

- Laura

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvä pigmentti etenkin tuossa pinkissä kynässä! Mulla on lähipäivinä tulossa postausta kokoelman luomiväreistä, highlighterista ja huulituotteista - täytyy sanoa, että mun mielestä tää kokoelma vaikuttaa huippukivalta! Ihania värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat kyllä todella pigmenttisiä, ihan yllätyin! Pitääpä käydä katsomassa joko olet kerennyt kirjoitella :)

   Poista
 2. Toi pinkki olisi kesällä varmasti loistava huultenrajauksessa jonkun samansävyisen ihanan huulipunan kanssa :) Hopeaa tuskin laittaisin huulille itsekään, mutta silmien rajaukseen toi on varmasti superhyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimisi varmasti huultenrajauksessa :) Itse en taida omistaa ihan noin kirkkaan pinkkiä huulipunaa kylläkään :p Joulun aikana pitää kyllä viimeistään testata tuota hopeaa kynää!

   Poista