7. marraskuuta 2017

Colourpop highlighter sävyssä Flexitarian

Viime kuussa kerroinkin Colourpopin tilauksestani, jossa tuli kaikenlaisia Colourpop- ihanuuksia. Tänään kerron hieman paketissa tulleesta highlighterista eli näin suomeksi korostusväristä. Yläkuvassa sävy Flexitarian siinä kunnossa missä se oli sen saadessani.


Colourpopin luomivärit ja nämä highlighterit ovat siitä hyviä, että vaikka tuote olisi kuljetuksessa haljennut tai rikkoutunut, sen voi muokata sormin paremman näköiseksi, koska sen koostumus on niin pehmeä ja oikeastaan hieman kostea.

Koostumus on siis hyvin samanlainen kuin Colourpopin luomiväreillä. Highlightereiden finish eli se miltä se näyttää iholla on kuitenkin Pearlized ja luomivärien finish on joko Satin, Ultra Metallic, Ultra Glitter tai Matte.


Yläkuvassa highlighter iholla. Sävy on kaunis kermaisen vaalea, jossa on mukana hieman haaleaa kultaista.


Yläkuvassa highlighter kasvoilla. Kirkkaassa valossa sävyn kultainen hehku näkyy parhaiten. Mielestäni sävy on todella hyvä omalle ihonsävylleni. En oikein usko, että sävy näyttää kovin hyvältä tummemmalla iholla.

Tämä highlighter on siis todella kaunis mutta siinä on yksi ongelma. Nimittäin sen pystyy mielestäni levittämään kasvoille oikeastaan ainoastaan sormilla. Siveltimellä levittäessä, highlighter näyttää tosi glitterimäiseltä. Onnistuin levittämään tätä kuitenkin luomivärin tapaan silmän sisänurkkaan pienellä siveltimellä ja jälki oli mielestäni ihan hyvä, mutta muualle kasvoille sivellintä ei voi käyttää tämän tuotteen kanssa. Mitä paksumpi ja jykevämpi sivellin on, sitä paremmalta tämä näyttää kasvoilla, mutta sormella levittäessa se näyttää silti kaikista parhaimmalta. Mielestäni sormillakin levittäessä sävy näyttää hieman liian glitterimäiseltä, ainakin omaan makuuni.

Jos satut tykkäämään enemmän glitterimäisestä highlighterista, tykkäät tästä varmasti. Itse kaipaisin hieman hienompijakoista pigmenttiä korostusväriini, jotta väri näyttäisi mahdollisemman luonnolliselta. Petyin siis hieman tähän korostusväriin ja en todennäköisesti tule ostamaan näitä lisää. Käytän kuitenkin tämän sävyn loppuun vähintään luomivärinä.

Hinta Colourpop.com: 8 dollaria eli n. 6,9e.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Taitaa näyttää kuvassa hieman paremmalta kuin luonnossa :p hinta- laatu suhde aika hyvä tällä tuotteella kyllä.

      Poista