21. marraskuuta 2017

Colourpop Ultra Blotted Lip


Kerroinkin viime viikolla Colourpopin Blotted Lip- punista. Tänään vuorossa ovat Ultra Blotted Lip- punat, jotka ovat mielestäni paljon parempia ja mukavampia huulilla kuin Blotted Lip- punat. Yläkuvassa ylhäältä alas sävyt: Zuma, Double Scoop ja Out of Beach.


Ultra Blotted Lip- punat muistuttavat Blotted Lip- punia ainoastaan siinä, että myös ne ovat hieman läpikuultavia. Näitä Ultra Blotted Lip- punia voi kuitenkin laittaa huulille useamman kerroksen, jolloin sävy muuttuu vähemmän läpikuultavaksi. Sävy on kuitenkin kirkas vain yhdenkin kerroksen ansiosta.

Ultra Blotted Lip- punat ovat siis nestemäisiä huulipunia. Ne ovat kuitenkin todella paljon ohuempia kuin Colourpopin Ultra Matte Lip tai Ultra Satin Lip- punat. Punat kuivuvat huulille mataksi korkeintaan muutamassa minuutissa ja ne tuntuvat huulilla ihmeen mukavilta. Ne tuntuvat oikeastaan siltä, niinkuin huulilla ei olisi yhtään mitään. Jos huulet ovat valmiiksi kuivat, voivat nämä tuntua hieman kuivilta huulilla, mutta yleensä en tunne niitä huulilla ollenkaan. 

Ultra Blotted Lip- punat myös pysyvät huulilla kiitettävän kauon eli useita tunteja. Haaletessaan ne voivat näyttää hieman laikukkaalta, mutta siinä vaiheessa yleensä poistan punan meikinpuhdistusaineella huulilta kokonaan. Zuma- sävy on kuitenkin sen verran omien huulteni värinen, että sen haalenemista hädintuskin edes huomaan. Haaletessa punaa toi tietenkin myös lisätä huulille ja tällöin se näyttää suunnilleen samalta kuin alunperin huulille levitettäessä.


Ylin sävy eli Zuma on kaunis haalean ruskea nude ja se on ehdottomasti lempparini näistä punista. Toinen eli Double Scoop on oranssiin taittuva punainen ja pidän siitä vähiten. Olen ennenkin kertonut siitä, kuinka mielestäni oranssit sävyt eivät kovin sovi minulle :p Näidenkin punien ongelma on se, että Coloutpopin sivuilta on vaikea valita mieluisia sävyjä. Alin sävy eli Out of Beach on mansikan punainen sävy, joka näyttää huulilla paljon kirkkaammalta kuin kuvittelin. Jos saisin tilata näitä uudelleen, en ehkä tilaisi kahta alimmaista sävyä ollenkaan vaan yrittäisin valita jonkun hieman vaaleamman sävyn. Out of Beach sävyä eli alinta tulen kuitenkin varmasti käyttämään, voi kuitenkin olla, että keskimmäinen eli Double Scoop jää käyttämättä.

Suosittelen näitä punia heille, jotka eivät ehkä kovin yleensä pidä nestemäisistä punista mutta haluaisivat silti käyttää niitä. Varaudu kuitenkin siihen, että näiden värit ovat todella kirkkaita vaikka ne eivät Colourpopin sivuilla siltä näytäkkään. 

Seuraavan kerran tilatessani Colourpopilta, tilaan varmaankin ainakin yhden Zuma- sävyn varalle, jos edellinen sattuu loppumaan, on se nimittäin sen verran kaunis ja luonnollisen värinen huulilla!

Punien hinta Colourpop.com: 6 dollaria eli n. 5,1e

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti