11. marraskuuta 2017

Smashbox Be Legendary Lipstick


Yläkuvassa Smasbox Be Legendary huulipuna sävyssä Primrose.


Primrose sävy iholla yllä. Sävy on kaunis tummahko nude.

Tämä huulipuna on ensikosketukseni Smashbox brändiin. Huulipunan nappasin mukaani Kicks:stä. Sävy oli mielestäni kaunein Be Legendary punista.

Huulipunan koostumus on kohtalaisen peittävä ja satiininen. Se on kuitenkin hieman tahmea. Huulipunassa on lievä muovinen tuoksu, mistä en itse ainakaan pidä. Huulipuna kestää huulilla korkeintaan muutaman tunnin.

Huulipuna muistuttaa koostumukseltaan hieman Urban Decay- punia, joita omistin muutamia, mutta myin ne kaikki pois, koska koostumus oli hieman liian tahmea. En kuitenkaan halua myydä tätä Smashbox huulipunaa, koska sen sävy on niin kaunis. En kuitenkaan todennäköisesti tule ostamaan kyseisiä huulipunia lisää.

Taidankin ensi kerralla Napata Kicks:stä mielummin mukaan esimerkiksi Smashboxin pohjustusvoiteen. Kicks on tällä hetkellä ainut paikka Suomessa josta voi ostaa Smashboxin tuotteita.

Hinta Kicks: 22e

- Laura

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana arkipuna! Mä rakastan UD:n punia, joten sen puoleen myös nää Smashboxin voisi siis olla mulle hyviä :) Pitääkin käydä Kickissä katsomassa millaisia sävyjä tosta löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sävy on kyllä tosi kaunis joo :) Pitäisi kyllä testata enemmänkin Smashboxin tuotteita mutta jostain syystä kokeilut on toistaiseksi jäänyt tuohon yhteen punaan!

      Poista