25. marraskuuta 2017

Testissä L'oréal True Match Minerals


Tänään kerron L'oréalin ainoasta mineraalimeikkipohjasta eli True Match Minerals- meikkipohjasta. Kyseessä on siis irtopuuterimainen meikkipohja jonka hankin itselleni sävyssä Rose Ivory, joka on mielestäni täysin saman sävyinen kuin nestemäinen True Match- meikkivoide samassa sävyssä.

True Match Minerals- meikkipohjan pakkaus muuttui hiljattain. Muistan kokeilleeni tätä meikkipohjaa vuosia sitten jolloin pakkaus oli erilainen. Edellinen pakkaus oli suurempi kuin nykyinen, mutta sen mukana tuli myös pieni sivellin, joka mielestäni toimi erinomaisesti levittämään tätä meikkipohjaa. Edellinen pakkaus oli mielestäni hieman sotkuinen, mutta muuten hyvä.Yläkuvassa meikkipohjan uusi pakkaus. Pakkaus on siis edelleen iso, mutta puuteri pysyy pakkauksessaan paremmin kuin edellisen pakkauksen kanssa. Itse en kuitenkaan tykkää tästä uudesta pakkauksesta kovinkaan. Se on edelleen liian suuri (yksi kolmasosa tästä pakkauksesta olisi sopiva) ja uudesta pakkauksesta on mielestäni vaikea saada puuteria ulos. Puuteria ei saa pakkauksesta kaatamalla, vaan sivellintä (puuterisivellin tai edes keskikokoinen sivellin ei oikein mahdu pakkaukseen) pitää pyöritellä verkkoa vasten ja toivoa, että puuteria tarttuu siveltimeen. 

Meikkipohjan levitykseen kuluukin kohtalaisen paljon aikaa ja loppujen lopuksi en ollut edes varma paljonko puuteria sain levitettyä kasvoilleni. Pakkaus on siis mielestäni ongelmallinen.


Pakkaus on siis mielestäni suuri ja vaikea. Vuosia sitten testatessani tätä puuteria pidin kuitenkin itse puuterista ja ajattelin sen näyttävän ja tuntuvan ihan mukavalta. Enempää siitä testauskerrasta en muistakkaan.

Nyt testatessani tätä tuotetta, levitin kasvoille ensin kosteusvoiteen, pohjustajan (The Body Shop Instablur) peiteainetta (MAC Pro Longwear) ja sen jälkeen levitin True Match- meikkipohjaa kasvoilleni. Tuossa vaiheessa mietin, että toivottavasti tuote toimii, koska mielestäni olisi ihan kätevää että kasvoja ei tarvitsisi enää puuteroida meikkipohjan levityksen jälkeen.

Meikkipohjan levityksessä meni siis aikaa mielestäni hieman liian kauon, noin kolme kertaa kauemmin kuin nestemäisen meikkipohjan levityksessä. Suurin ongelma oli siis se, että en ollut varma olinko saanut kasvoilleni ollenkaan puuteria. Puuterin peittävyys on myös mielestäni heikko.

Muut puuteriset tuotteet levittyivät kasvoille tämän puuterin päälle ihan hyvin. Lopputuloskin näytti mielestäni ihan hyvältä. Kasvoni näyttivät jopa hieman hohtavalta ja puuteria tarkemmin tutkittuani, huomasin että puuterissa on mukana pieniä glitterisiä hippuja, jotka saavat ihon hieman hohtamaan. Hiput eivät itseäni ainakaan suuremmin haittaa.

Pidin meikkipohjaa kasvoillani n. 8 tuntia. Meikkipohja alkoi rasvoittumaan lähes välittömästi levityksen jälkeen ja pari kertaa päivän aikana puuterioin kasvoni kiillon ehkäisemiseksi. Meikkipohja tuntui kasvoilla ihan mukavalta koko 8 tuntia, mutta se näytti hyvin kiiltävältä ja rasvaiselta, johon vaikutti varmasti myös puuterin glitteriset hiput.

On jotenkin yllättävää, että puuterinen meikkipohja rasvoittuu näin nopeasti. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta kuin näin on tapahtunut. Flow- kosmetiikan meikkipohja rasvoittui omalla ihollani vielä nopeammin kuin True Match. Lily Lolon mineraalimeikkipohja taas ei kovinkaan rasvoittunut, mutta kutisi iholla varsinkin hikoillessa. Bare Minerals- meikkipohja taas ei ollut mielestäni tarpeeksi peittävä ja sävyt olivat omalle iholleni liian tummia.

En siis vielä ole löytänyt mineraalimeikkipohjaa, joka toimisi omalle rasvoittuvalle iholleni. True Match Minerals oli aikamoinen pettymys. Pidän kuitenkin True Match- sarjan nestemäisestä meikkivoiteesta vaikka se ei ihan täysin ideaali olekaan omalle iholleni. Voikin olla, että en tule enää hankkimaan testiin mineraalimeikkipohjia koska ne eivät vaikuta toimivan ollenkaan omalla ihollani.

Keksin True Match Minerals- pohjalle kuitenkin muutaman mahdollisen käyttötarkoituksen. Meikkivoiteet usein haalenevat/irtoavat esim. leuastani, joten voin käyttää tätä puuteria korjaamaan jo valmiin meikkipohjan virheitä. Voin myös vähän sutaista tätä kasvoilleni, jos en halua esim. lähteä kauppaan tai muualle ilman mitään meikkiä.

Voikin siis olla, että saan käytettyä tämän puuterin jossain vaiheessa loppuun. Meikkipohjana se ei ainakaan toimi omalla ihollani, mutta voi olla että kuivempi iho tykkää tästä puuterista.

Oletko testannut mineraalimeikkipohjia? Miten ne toimivat omalla ihollasi?

Hinta n. 21,50e (sokos.fi)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti