8. joulukuuta 2017

Beautybayn Black Friday ostokset


Sain muutama päivä sitten käsiini Black Fridayn ostokseni Beautybaystä. Tilasin siis 5 tuotetta. Enempää en tilannut, koska tilasin Black Fridayna myös toisesta verkkokaupasta, joiden ostokset esittelen myös pian :) Yläkuvassa siis kaikki ostokseni Beautybaysta. Hintaa tälle paketille tuli 48,40 puntaa eli n. 55e.


Shaaanxo paletti oli ensimmäisenä ostoslistallani Beautybaysta. Olisin halunnut myös tilata Jacklyn Hill- paletin Morphelta, mutta se oli Black Fridayn aikaan loppuunmyyty. Shaaanxo on Uusi-Seelantilainen kauneustubettaja, jonka videoita olen ketsonut kohtalaisen paljon viime aikoina. Shannon on mielestäni todella herttainen ihminen ja erittäin taitava meikkaaja. Paletille tuli hintaa 13,37 puntaa eli n. 15,2e ja se on toteutettu BH Cosmetics- merkin kanssa. Tulen kirjoittamaan tästä paletista vielä arvostelun myöhemmin, mutta toistaiseksi haluan sanoa, että tykkään paletista aika paljon!


Shaaanxo paletissa on kaksi puolta ja ensimmäinen puoli paljastaa 9 huulisävyä. Olen muutamia näistä jo testannut ja tykkään niistä tosi paljon! Huulivärit eivät ole superpigmenttisiä, vaan ne tuovat enemmänkin värillistä hehkua huulille. Paletissa on mielestäni todella kauniit sävyt ja paletista löytyy oikeastaan sävy mihin tahansa tilaisuuteen. 


Shaaanxo paletin toinen puoli paljastaa 9 luomiväriä. Näistä väreistä 6 on satiinisia ja kolme on mattaa. Värivalikoima on ehkä omaan makuuni hieman tumma, mutta toistaiseksi paletti on toiminut itselleni todella hyvin! Lisää siis tästä paletista tulossa myöhemmin blogissani.


Mario Badescun Drying Lotion on sen verran legendaarinen tuote, että päätin hankkia sen testiin itsekin. Hintaa tälle tuli 13,84 puntaa eli n. 15,7 euroa. Tämä tuote on ymmärtääkseni tarkoitettu finneille, mutta olen joskus kuullut sitä käytettävän myös mustapäiden kuivatukseen.  


Tilasin myös kaksi meikkivoidetta. L.A. Girl Pro Coverage meikkivoiteen hintaan 7,93 puntaa eli n. 9e ja Milanin Conceal + Perfect meikkivoiteen hintaan 9,65 puntaa eli n. 10,9e. Pahoin pelkään, että L.A. Girl meikkivoide voi olla itselleni hieman tumma, vaikka kuvittelin sävyn Fair olevan itselleni hyvä. Tämä sävy oli mielestäni toiseksi vaalein. En ole kuitenkaan testannut sitä vielä, joten en ole varma sen sävystä. Milanin meikkivoidetta olen päässyt testaamaan ja sen sävy on onneksi itselleni hyvä. Näistä kahdesta tulossa arviota myöhemmin blogissani!


Hankin L.A. Girl merkiltä myös Pro Conceal peiteaineen hintaan 3,61 puntaa eli n. 4,1e. Peiteaine on sävyssä Porcelain. En vielä ole testannut tätä tuotetta, joten en siitä sen enempää osaa sanoa. Kirjoittelen arvostelun tästäkin jossain vaiheessa!

Ostitko sinä paljon kosmetiikkaa Black Fridayn aikaan?

- Laura

8 kommenttia:

 1. En itse ostanut mitään mustana perjantaina. Shaaanxo kuuluu omiin suosikkeihini. Toisaalta kiinnostaisi kokeilla sophdoesnailsin meikkejä. Oletko itse kokeillut?

  VastaaPoista
 2. Toi Milanin meikkivoide kiinnostaa erityisesti! Oon sen hankkimista miettinyt monet kerrat, mutta toistaiseksi en oo vielä saanut aikaiseksi :D Kivoja ostoksia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla taidan kirjoitella arvostelua tuosta Milanin meikkivoiteesta :) Kannattaa testata jossain vaiheessa! Varmaan Joulun jälkeen Beautybayllakin on taas alet niin viimeistään sieltä :p

   Poista
 3. Tuli kyllä osteltua tarpeeseen nähden hieman liikaa ;D Ei tosin Black Fridayna vaan Black Weekendina ja Cyber Mondayna. Vai voiko luomiväripaletteja olla koskaan liikaa.. Dose Of Colorsin Hidden Treasure -paletti ja Jeffree Starrin Beauty Killer olivat molemmat omilla sivuillaan hyvässä tarjouksessa, vähintään -30%, joten tilasin molemmat. Ovat houkutelleet jo pitkään, joten nyt ei voinut vastustaa enää kiusausta. Myös The Ordinarya tuli tilattua Asokselta ja Foreon Espada -laite myös sieltä -20% alennuksella.

  Tuo Shaaanxon paletti on kyllä huippu! Beauty Bay oli tosi tukossa Black Weekendin aikana ja sitten kun lopulta sinne pääsin, kaikki kiinnostava oli loppuun myyty, mm. tuo Beauty Killer.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pääsin Black Fridayna tunnin jonotuksen jälkeen sivustolla ja silloin onneksi ei ollut nuo tuotteet loppu! Olisin silloin kyllä halunnut tilata Morphen Jacklyn Hill paletin myös mutta se oli loppuunmyyty :( Hyviä ostoksia sulla!

   Poista
 4. Kivoja ostoksia! Milanin meikkivoide ja L.A. Girlin peittari ovat tuttuja tuotteita :) Shaaanxo-paletti on tosi upea! En tehnyt juurikaan Black Friday -ostoksia, sillä en vain jotenkaan jaksanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän :p En kyllä itsekkään ostanut kuin kahdesta verkkokaupasta ja en onneksi kovin paljon rahaa saanut kulutettua.

   Poista