26. joulukuuta 2017

Mario Badescu drying lotion


Olen jo pidemmän aikaa halunnut testata Mario Badescun tuotteita. Black Fridayna hankin Beautybay.comista tämän Drying Lotion- aineen testiin. Tässä kirjoituksessa kerron hieman mielipiteitäni kyseisestä tuotteesta.


Tuotteen tulee antaa olla pöydällä, jolloin pullon vaaleanpunainen aine painuu pullon pohjalle ja kirkas neste ei ole tällöin sekoittunut vaaleanpunaiseen aineeseen. Pullon pohjalla on mielestäni aika vähän vaaleanpunaista ainetta ja voin kuvitella, että käytän tämän tuotteen loppuun aika nopeasti.


Yläkuvassa pullon aines sekoitettuna. Tällaisenaan tuotetta ei siis saa käyttää vaan pitää odottaa, että vaaleanpunainen aines painuu pohjalle.


Ainetta on tarkoitus saada vanupuikon päähän ja siitä iholle. Yhdellä kerralla vanupuikkoon tarttuu kohtalaisen paljon vaaleanpunaista ainetta. Jos kasvoilla on vain muutama finni, ainetta tulee todennäköisesti liikaa.

Testasin ainetta muutamaan pieneen finniin sekä nenäni mustapäihin. Mustapäille tätä einetta ei ole ilmeisesti tarkoitus käyttää, mutta olen joskus kuullut, että sitä voi niihinkin käyttää. Mielestäni tuote toimii yhtä hyvin mustapäille ja finneille. 

Testasin siis tätä tuotetta yön yli finneille ja mustapäille muutamaan otteeseen. Huomasin, että ensimmäinen kokeilukerta oli kaikista tehokkain mustapäille ja mielestäni mustapääni vähenivät puolella nenässäni. Huomasin tuotteen myös auttavan suurien ihohuokosten kanssa ja mielestäni tuote ikäänkuin silotti ihoani. Finnit vähenivät myös puolella.

Muutama päivä ensikokeilun jälkeen testasin tuotetta uudelleen ja finneihin se toimi samalla tavalla. En kuitenkaan usko, että tuote toimi mustapäivin ihan täysin samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla, mutta se kuitenkin vähensi niitä huomattavasti. Nyt en ole käyttänyt tuotetta useampaan päivään ja olen huomannut, että mustapääni ovat palanneet aika hyvin nenääni. Uskonkin, että minun tulisi käyttää tuotetta vähintään joka toinen yö, jotta tulos säilyisi hyvänä. En usko kuitenkaan, että haluan käyttää tuotetta ihan niin usein, koska käyttäisin tuotteen loppuun todennäköisesti todella nopeasti ja myös siksi, että en pidä tuotteen tuoksusta yhtään. Silloin kun tuote on iholla vielä märkää, se tuoksuu todella voimakkaasti. Tuoksusta tulee itsellä mieleen teeöljyn ja jonkin lääkeaineen sekoitus. Kuivumiseen menee ainakin 5-10 minuuttia ja sen jälkeen tuote ei tuoksu kovinkaan paljon, kuitenkin vähän. Tuoksu on alussa niin voimakas, että se on aiheuttanut itselleni päänsäryn. 

Tuote on siis mielestäni erittäin hyvä, mutta sen miinuksia ovat ehdottomasti sen tuoksu ja sen vähyys pullossaan. Jatkan kuitenkin tämän tuotteen käyttämistä, koska se saa ihoni näyttämään sileämmältä ja koska se auttaa todella tehokkaasti mustapäivin ja myös finneihin.

Tämän tuotteen hinta 19,60 (Beautybay.com)

Oletko itse testannut kyseistä tuotetta? Haluaisitko testata?

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti