6. joulukuuta 2017

Colourpop irtoluomivärit


Olen tilannut Colourpopilta kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla hankin testiin kaksi Super Shock Shadow- luomiväriä. Toinen oli glitterinen ja toinen matta. Matasta en pitänyt kovinkaan, mutta glitterisestä pidin paljon. Seuraavalla tilauskerralla hankinkin neljä luomiväriä lisää.

Yläkuvassa luomivärit siinä kunnossa jossa ne olivat saadessani ne. Colourpopin paketti matkasi minulle yli kuukauden ja osa luomiväreistä oli hajonnut pitkällä matkallaan. Vaikka sävyt saakin painelemalla takaisin pakkauksiinsa, ilmoitin silti asiasta Colourpopille ja sainkin alennuskoodin seuraavaa tilausta varten, joka kattoi kaikkien hajonneiden tuotteiden hinnan. Hyvää asiakaspalvelua siis Colourpopilta ainakin saa!


Tilamani sävyt ja niiden finish vasemmalta oikealle: 
Wattles (Satin), Sundance (Ultra Metallic), Amaze (Ultra-glitter), Lightning Bug (Ultra-glitter)


Sävyt ylhäältä alas: Wattles, Sundance, Amaze, Lightning Bug


Yläkuvassa viimeiseksi on lisätty ensimmäinen Super Shock Shadow:ni eli Weenie (Pearlized).

Kuten kuvista voi huomata, omat luomivärini ovat aikalailla saman sävyisiä. Tämä johtuu ainoastaan siitä, että verkkokaupasta tilatessa on todella vaikea nähdä miltä sävyt todellisuudessa näyttävät. Ennen tilaamista en myöskään tiennyt mitään näiden luomivärien eri finish:stä, eli siitä miltä ne näyttävät iholla. Toinen ongelma luomiväreissä on mielestäni se, että pakkauksessa on vain muutaman millin paksuisesti tuotetta, vaikka itse luomiväripurkit ovatkin aika isoja. Tuotteen vähyyden huomasin vasta silloin kun osa luomiväreistä saapui minulle rikkinäisinä.

Pidän kuitenkin näistä luomiväreistä kovasti. Ne maksavat 5 dollaria eli n. 4,2 euroa kappaleelta ja ne vaikuttavat erittäin laadukkailta. Ne ovat todella pigmenttisiä ja ne kestävät pitkään silmillä. Näiden alle ei tarvitse laittaa minkäänlaisia pohjustajia. Olen huomannut, että ainoastaan Ultra-glitter sävyt saattavat hieman rapista silmien alle (yleensä vain muutama glitterihippu), mutta muuten näiden luomivärien formula on ihan loistava.

Omista luomiväreistäni lemppareiksi ovat nousseet Wattless jonka finish on Satin, joka on hieman vaaleanpunaiseen ja violettiin taittuva kaunis sävy. Sundance jonka finish on Ultra Metallic on myös mielestäni erittäin kaunis kuparinen sävy. 

Kun sävyjä testaa iholle, Satin ja Ultra Metallic- sävyt näyttävät lähes samanlaisilta. Luomilla Satin näyttää kuitenkin lähes matalta ja Ultra Metallic näyttää nimensä veroiselta glitterimäiseltä metallisävyltä. 

Tulen varmasti tilaamaan näitä luomivärejä ainakin muutaman lisää. Haussa on etenkin vaaleita sävyjä, joita kuvittelin muutaman jo omistamistakin olevan. Taitaa kuitenkin olla, että minua kiinnostaa nykyään enemmän Colourpopin luomiväripaletit, joista olen kuullut pelkästään hyvää.

Oletko testannut Colourpopin irtoluomivärejä?

- Laura

6 kommenttia:

 1. Rakastan juuri noita samaisia luomivärejä, mutta myös pressattuja luomivärejä <3 Harmi, että monilla tuotteet hajoavat matkalla :/ Onneksi kuitenkin sait hyvitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo luomivärit ovat kyllä tosi hyviä :) Pitää yrittää ensi kerralla tilata hieman erisävyisiä värejä ja niitä paletteja pitää kyllä ehdottomasti myös testata!

   Poista
 2. Colourpopin luomivärit on kyllä ihan ehdottomia lemppareitani! Erityisesti noi satiiniset ja metalliset luomivärit on ihan älyttömän laadukkaan tuntuisia ja pigmenttisiä. :) Mattaset luomivärit ei oo muakaan vakuuttanut, tuntuu että ne kuivuvat paljon nopeammin ja niistä on vaikeampi saada kaikkea pigmenttiä irti. Muakin kiinnostais testata myös noita luomiväripaletteja, niistäkin on tullut luettua vain positiivista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en esim. glittereitä tykkää käyttää, koska ovat sen verran vaikeita, joten nuo Colourpopin värit ovat kyllä hyvä vaihtoehto! Pitää melkein tarkitsella mitkä noista paleteista ovat kaikista parhaimpia ja hankkia muutama testiin :) Tulisipa Colourpop suomeenkin myyntiin niin ei tarvitsisi kuukautta odotella pakettia! :p

   Poista
 3. Multakin löytyy monta monituista Super shockia, tuo Wattles myös, käytän sitä nykyään tosi usein luomirajassa. Multa löytyy se Yes Please paletti ja ai että rakastan sitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä tutkia tarkemmin noita Colourpopin paletteja ja hankkia muutama, kun vielä en niitä ole saanut testata!

   Poista