24. joulukuuta 2017

BH Cosmetics Shaaanxo paletti


Tänään haluan hieman esitellä uutta ihastustani, nimittäin BH Cosmetics- merkin Shaaanxo palettia.

Tilasin paletin Beautybaysta Black Fridayn aikaan ja silloin maksoin paletista vain 13,37 euroa Normaalisti paletin hinta on 21,70e, mikä ei mielestäni sekään ole paha hinta tästä paletista.

Paletissa on kaksi puolta. Toisella puolella on 9 luomiväriä ja toisella 9 huulipunaa. Uudemmassa, Remix paletissa luomiväreillä on nimet, mutta tässä paletissa sävyillä ei ole nimiä. Uudesta paletin versiosta on myös otettu pois huulipunat ja niiden tilalla on uusia luomivärejä. Remix- palettia ei vielä ole Beautybayn valikoimassa.


Yläkuvassa paletin luomivärit. Kolme alinta luomiväriä ovat omaan mieleenki ehkä hieman liian tummia, mutta muuten paletti on mielestäni erittäin onnistunut. Tykkään käyttää kaikkia kuutta ylintä sävyä luomillani ja saan mielestäni niillä luotua silmämeikin, joka on kaunis ja josta pidän. Sain jopa avomieheltä kommentin siitä, että luomivärini näytti sievältä kun käytin tätä palettia :p Mielestäni se jo kertoo jotain tästä paletista. 

Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että pelkästään näillä yhdeksällä sävyllä saan ainoastaan muutaman erilaisen meikin tehtyä. Tämä johtuu varmaankin siitä, että useimmat sävyistä ovat joko satiinisia tai kimaltavia ja vain kolme niistä ovat mattapintaisia.

Luomivärien koostumus vaihtelee mielestäni hieman paletissa. Satiiniset tai kimaltavat sävyt ovat pehmeämpiä kuin matat sävyt. Tämä taitaa kuitenkin olla vain hyvä asia, sillä mattasävyjä on helppo levittää silmille ja blendatessa ne eivät suttaannu sinne tänne vaan pysyvät aika hyvin paikoillaan silmillä. Tämän paletin mattasävyt ovatkin ehkä lemppareitani samoin kuin paletin kaikista kimaltavin sävy, jota olen myös käyttänyt onnistuneesti highlighterina.Yläkuvassa kaikki paletin sävyt. Ruskea, kellertävä ja kaikista vaalein sävy ovat paletin ainoat mattapintaiset sävyt. Kaikista kimaltavin sävy eli toiseksi oikeanpuoleisin sävy on ehkä paletin kaunein sävy.


Yläkuvassa paletin kolme ylintä sävyä.


Yläkuvassa paletin keskimmäiset sävyt.


Yläkuvassa paletin alimman rivin sävyt.

Vaikka omistankin tämän paletin, haluan ehdottomasti hankkia vielä paletin uuden version, eli Remix paletin, koska tykkään tämän paletin luomiväreistä todella paljon. Niiden laatu vastaa mielestäni ehdottomasti esim. Urban Decay:n tai MAC:n luomivärien laatua. Laatu on ehkä jopa tasaisempi kuin Urban Decay paleteissa ja nämä värit ovat selvästi pehmeämpiä kuin MAC:n luomivärit.


Yläkuvassa paletin toinen puoli, eli huulivärien puoli. Pidän todella paljon tämän paletin huulipunien sävyistä. Sävyt ovat onnistuneita ja vaihtelua värien välillä on todella paljon. 

Huulipunat tuntuvat paletissa aika pehmeiltä, mutta eivät liian pehmeiltä. Niiden peittävyys huulilla ei ole kovin suuri, mutta ne kuivuvat huulille lähes mattapintaisiksi. Sen takia, ne näyttävät huulilla mukavan luonnollisilta. Ne kestävät huulilla myös pitkään ja tummemmpia sävyjä on jopa vaikea saada huulilta pois.

Tässä paletissa mahtavaa on se, että sävyjä voi myös sekoittaa mielensä mukaan. Esim. sekoittamalla kaikista vaaleinta sävyä alarivillä sen vieressä olevaan punertavaan sävyyn, saa aikaiseksi kauniin haalean pinkin. Itse sekoitan sävyjä paletissa lähes jokaisella käyttökerralla.


Yläkuvassa kaikki paletin sävyt.


Yläkuvassa paletin ylin rivi.


Yläkuvassa paletin keskirivi.


Yläkuvassa paletin alin rivi. Lempisävyni koko paletissa taitaa olla vasemmalla oleva, paletin vaalein sävy.

Minua hieman ihmetyttää, miksi en ole kuullut mitään aikaisemmin tämän paletin huulipunista. Mielestäni ne ovat ihan loistavia silloin, kun en halua kovin peittävää punaa huulilleni. Kulutan näitä huulipunia sen verran nopeasti, että olen harkinnut jo varapaletin ostoa. 

Paletin kanssa on myös mahtava matkustaa, koska siinä on mukana sekä luomivärit, että huulipunat. Tämä paletti on mielestäni lähes täys kymppi. Jos luomiväripaletin alin rivi olisi hieman vaaleampi, antaisin tälle paletille täyden kympin.

Oletko testannut kyseistä palettia tai BH:n kosmetiikkaa ylipäätään?

- Laura

Niin ja Hyvää Joulua! :)

1 kommentti:

  1. Vielä en ole testannut BH:n kosmetiikkaa ollenkaan, mutta tämän remix-versio ja Carli Bybelin paletti houkuttelevat x1000. Vielä en vain ole viitsinyt näpyttää tilausta merkin omille sivuille, vaan odottelen, jos se tämän remix-versio tulisi Beautybaylle niin saisi ilmaiset postit :D

    VastaaPoista