31. elokuuta 2017

MAC tulee Sokokselle huomenna!


Kuten jo aiemminkin olen maininnut, MAC saapuu Sokokselle huomenna eli 1.9! Näin aluksi MAC:n tuotteita pystyy ostamaan Sokoksen verkkokaupasta ja Helsingin Sokokselta. Helsingin Sokosella järjestetään myös huomenna MAC- tapahtuma lanseerauksen kunniaksi.

Olenkin jo jonkin aikaa toivonut, että MAC tulisi muuallekin kun Stockmannille myyntiin, kun pystyn jatkossa ostamaan MAC:n tuotteita muualta, ainut minua kiinnostava brändi, joka Stockmannille jää ja jota ei muualla ole myynnissä on Kiehl's.

Näen Stockmannin hitaasti kuolevana kauppakeskuksena. Oulun Stockmann sulki ovensa tämän vuoden alussa, joten vierailuni Stockmannille ovat hiipuneet tänä vuonna vähäiseksi. Stockmann ei myöskään omasta mielestäni vaikuta kovin houkuttelevalta, eikä Stockmannin myymät tuotteet ole mitenkään erityisiä. 

Olenkin siis erittäin iloinen, että yksi lempibrändeistäni on tulossa pian Sokokselle. Odotan mielenkiinnolla miten Sokos hinnoittelee tuotteet ja tuoko Sokos MAC:n myös muihin Suomen Sokoksiin.

Mitä mieltä sinä olet MAC:n tulosta Sokokselle?

(Yllä oleva kuva lainattu Sokoksen luvalla osoitteesta: https://www.sokos.fi/fi/sokos/inspiroidu/mac-ja-kreisimpi-huulitaide-saapuu-pian-sokokselle-?cm_sp=etusivu-_-tuotenosto-_-mac-vko35)

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti