16. elokuuta 2017

MAC Warm Palette x 15 arvostelu


Tänään ajattelin kertoa hieman lempiluomiväripaletikseni nousseesta MAC Warm Palette x15- paletista. Paletti siis sisältää 15 MAC:n lämminsävyistä luomiväriä. Ostin kyseisen paletin Lontoosta ja hintaa sille tuli n. 50 puntaa eli 55 euroa. Näin Suomessa ainut paikka, joka myy MAC:n tuotteita on Stockmann ja Stockmannilla kyseinen paletti maksaa 150 euroa (linkki stockmannin sivuille: https://www.stockmann.com/product/eye-shadow-x15-luomivaripaletti/1172447398). Kyseistä paletti kannattaakin metsästää Suomen sijaan mieluummin ulkomailta. Mielestäni 150e kyseisestä paletista on aika kova hinta.

Kyseinen paletti sisältää seuraavat sävyt (alkaen vasen ylänurkka): Hey, Warm Breeze, Gingersnap, Dark Brew, Dance In the Dark, Brule, Vanilla Extract, Honey Lust, Amber Lights, Saddle, Lemon Tart, Creative Copper, Butterfudge, Divine Decadence, Unwind.






Yläkuvassa on paletin ensimmäinen rivi. Sävyt vasemmalta oikealle ovat: Hey, Warm Breeze, Gingersnap, Dark Brew ja Dance in the Dark.

Hey on kaunis vaalea highlighter- sävy. Olen käyttänyt kyseistä sävyä silmien lisäksi myös poskipäillä tuomaan niille hieman kiiltoa.

Warm Breeze on oman ihoni sävyinen, hieman kimaltava sävy, jota en ole kovin paljon käyttänyt.

Gingersnap on ehdottomasti yksi lempisävyistäni kyseisestä paletista. Kyseessä on kaunis punertava kuparin sävy. Käytän kyseistä sävyä usein yksinään luomilla.

Dark Brew on hieman kimaltava ruskea, jota en ole kovin paljon käyttänyt, koska se on itselleni hieman liian tumma.

Dance in the Dark on erittäin tumman ruskea matta. Kyseistä sävyä olen käyttänyt silmien rajaamiseen.


Yläkuvassa näkyy paletin toinen rivi. Vasemmalta oikealle sävyt ovat: Brule, Vanilla Extract, Honey Lust, Amber Lights ja Saddle

Brule on hieman omaa ihonsävyäni vaaleampi matta. Itse olen käyttänyt sävyä esimerkiksi kulmakarvojen alla, tai ensimmäisenä sävynä luomilla, ennen tummempia sävyjä

Vanilla Extract on mielestäni Hey- sävyn hieman vähemmän kimaltava pikkusisko. Sävy on kaunis, jos haluaa yksinkertaisen silmämeikin.

Honey Lust on hieman glitterimäinen ja en ole käyttänyt sävyä paljon, koska sävyn glitteri yleensä päätyy silmien alle. 

Amber Lights on erittäin kaunis sävy, joka näyttää bronssisen kimaltavalta. Olen käyttänyt kyseistä sävyä paljon. Sävy on yksi MAC:n tunnetuimmista luomiväreistä.

Saddle on täydellinen ruskea matta. Yleensä käytän sävyä yksinään luomilla ja se luo kauniin ja yksinkertaisen smokey- lookin luomille.


Yläkuvassa näkyy paletin alimmainen rivi. Sävyt vasemmalta oikealle ovat: Lemon Tart, Creative Copper, Butterfudge, Divine Decadence ja Unwind.

Lemon Tart on kaunis, hieman kimaltava keltainen. Sävy sopii täydellisesti yksinkertaiseen silmämeikkiin.

Creative Copper kimaltava kellertävän kupari. Sävy sopii erittäin hyvin yhteen Lemon Tart- sävyn kanssa.

Butterfudge on vaaleanruskea matta, joka sopii esimerkiksi yksinään luomille tai tuomaan hieman tummuutta vaaleiden sävyjen joukkoon.

Divine Decadence on sävy, jota en ole kokeillut montaa kertaa. Sävyssä oleva glitteri päätyy useimmin silmien alle.

Unwind on erittäin kaunis vihreään taittuva kimaltava ja pehmeä sävy. Yleensä käytän sävyä yksinään luomilla.

Paletti kokonaisuutena on erittäin kaunis. Joitakin sävyjä en paljon käytä, koska ne ovat joko omaan makuuni liian tummia, tai glitterimäisiä. Lempisävyni paletista ovat Gingersnap, Hey, Amber Lights ja Unwind.

-Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti