14. elokuuta 2017

Soap & Glory lempparit


Ajattelin hieman kertoa meikkibrändistä nimeltä Soap & Glory. Soap & Glory on brittiläinen kosmetiikkaan ja vartalonhoitoon keskittynyt yritys, jonka tuotteita voi tilata Suomeen ainakin osoitteesta boots.com (sieltä olen ainakin itse ostanut kyseisen brändin tuotteita). Toistaiseksi olen kokeillut vasta muutamia kyseisen brändin tuotteita, mutta nämä kaksi puuteria ovat nousseet lempparituotteiksini nopeasti.

Vasemmalla kuvissa on One Heck of a Blot puuteri sävyssä Translucent. Kyseinen puuteri tulee kätevässä pakkauksessa, jossa on myös peili ja sieni puuterin levitykseen. Puuteri on siis näkymätön ja myös mielestäni hienojakoinen. Puuteria ei pysty näkemään iholla, vaikka se toimiikin erittäin hyvin sekä kasvoilla, että silmien alla. Tämä puuteri on kätevä myös laittaa laukkuun mukaan.

Oikealla kuvissa on Solar Powder aurinkopuuteri. Aurinkopuuterin vasen puoli on tummempi ja matta, oikea puoli on kohtalaisen vaalea ja hieman kimaltava. Itse yleensä käytän kumpaakin puolta samaan aikaan. Kun käytän kyseistä tuotetta, en yleensä tarvitse mitään muuta tuotetta poskilleni, koska tämä puuteri tuo poskille myös hieman hohtoa oikean puolen vaaleamman ja kimaltavan sävyn avulla. Tämä tuote on myös kohtalaisen kestävä. Itselläni kesti n. 9 kuukautta käyttää tällainen puuteri loppuun, vaikka käytin sitä lähes päivittäin.


Alemmassa kuvasssa Solar Powder. Soap & Glory logon vaaleanpunainen sävy lähtee pois puuterista ensimmäisellä käyttökerralla.


Alhaalla kuvassa One Heck of a Blot- puuteri.


Jos olet uuden aurinkopuuterin tai puuterin tarpeessa, suosittelen ehdottomasti näitä kahta tuotetta. 

Solar Powder:n hinta boots.com:ssa on 11 puntaa eli n. 12 euroa. One Heck of a Blot- puuterin hinta on 12 puntaa eli n. 13.2 euroa.

- LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti