1. elokuuta 2017

Lontoon kosmetiikkaostoksetKävin hiljattain Lontoossa. Reissun tarkoitus ei ollut vain käydä shoppailemassa, mutta sitä tuli kuitenkin tehtyä kohtalaisen paljon. Kosmetiikan osalta tarkoitus oli etsiä tuotteita, joita suomesta ei pysty ostamaan. Tarkoituksena oli myös hankkia tuotteita, jotka ovat edullisempia Britanniassa kuin Suomessa (kuten Mac-paletti).

Kosmetiikkaa ostin seuraavista paikoista: Boots, Superdrug ja Selfridges- tavaratalo. Boots on loistava paikka keskihintaiselle kosmetiikalle. Superdrug on samantyyppinen, mutta ehkä hieman halvempi Boots:n verrattuna. Jostain syystä Boots- kaupat ovat kuitenkin tunnetumpia kuin Superdrug- kaupat. Selfridges- tavaratalosta taas löytyy sekä halvempaa että kalliimpaa kosmetiikkaa. Selfridges oli näistä paikoista mielenkiintoisin, koska sieltä löytyy muun muassa sellaisia timantteja kuin Too Faced, Nars ja Charlotte Tilbury. 

Lontoossa vieraleville haluaisin vinkata Selfridges- tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa olevan takaosan, josta saa ostettua keskihintaista kosmetiikkaa kuten esimerkiksi Zoeva:n meikkejä ja siveltimiä. 


Kuvassa kaikki Lontoosta ostamani kosmetiikka, mukana myös muutamia siveltimiä, hiustuotteita, käsidesi ja käsivoide. Kuvassa vasemmalta oikealle: 

Maybelline color tattoo gel-cream eyeshadow sävyssä Pink Gold
Zoeva Cocoa Blend paletti
Mac Warm Eye Shadow Palette x15
Zoeva 142/concealer buffer sivellin
Batiste kuivashampoo ja kuumakäsittelysuihke
Benefit Porefessional Primer
Real techniques sivellinsetti ja meikkisieni
Too faced Born this way meikkivoide
Soap & Glory käsivoide
Loreal Infallible Pro-matte meikkivoide
Revlon Colorstay meikkivoide (Oily skin)
Soap & Glory solar powder
Zoella käsidesi
Collection lasting perfection peitevoide x 2
Maybelline eraser eye peitevoide
Charlotte Tilbury Lip Cheat huultenrajauskynä
Bourjois bronzing powder
Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick
Rimmel Lasting finish by Kate lipstick
Bourjois healthy mix peitevoide
Maybelline the Rocket Volum' Express Waterproof Mascara.

Seuraavissa postauksissani tulen arvostelemaan muiden tuotteiden lisäksi myös näitä tuotteita. 

Osa tuotteista oli todellisia helmiä, toiset tuotteet taas olivat pettymyksiä. Myöhemmin tällä viikolla tulen kertomaan mitä Lontoon kosmetiikkaostoksista säilytin, mitä annoin pois ja mitä möin. 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti