20. elokuuta 2017

Urban Decay Naked 3 paletti




Eilen kerroin hieman alkuperäisestä Naked- paletista. Tänään kerron Naked 3- paletista. Olen myös omistanut Naked 2-paletin, mutta myin sen, koska käytin sitä niin harvoin. Alkuperäinen Naked ja Naked 3 ovat kuitenkin olleet itselläni kovalla käytöllä.


Paletin sävyt vasemmalta oikealle: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside ja Blackheart. Alemmassa kuvassa sävyt ovat samassa järjestyksessä kuin paletissa.


Lempisävyni tästä paletista ovat matta Limit (neljäs vasemmalta), kimaltava Trick (kuudes vasemmalta), matta Nooner (kuudes oikealta) ja kimaltava Liar (viides oikealta).

Muutamaan sävyyn tässä paletissa olen aika pettynyt. Dust (toinen vasemmalta) on nimensä veroinen. Se on kovin glitterimäinen ja sotkee helposti silmän aluset. Myös tummin sävy Blackheart (oikeimmalla) on samanlainen. Muut sävyt paletissa ovat mielestäni onnistuneita näitä kahta lukuun ottamatta, ne ovat kuivia, kun taas muut sävyt ovat mielestäni enemmänkin pehmeitä.

Palettti on erityisen kaunis ja sen sävyt ovat suurimmaksi osaksi pinkkiin taittuvia. Pidän ehkä kuitenkin enemmän alkuperäisestä Naked- paletista, koska siinä sävyt ovat hieman enemmän neutraaleja ja jokapäiväiseen käyttöön sopivia. Naked 3 on kuitenkin kaunis paletti ja sopiva varsinkin heille, jotka pitävät vaaleanpunaiseen/ruusukultaan ja pehmeän ruskeaan taittavista luomiväreistä.

Paletin hinta tällä hetkellä sokos.fi: 56,90e

-Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti