18. elokuuta 2017

MAC Pro Longwear concealer arvostelu


Tänään kerron hieman yhdestä lempipeiteaineestani eli MAC:n Pro Longwear peiteaineesta. Kyseessä on yksi MAC:n tunnetuimmista ja suosituimmista tuotteista. Hintaa Stockmannilla tuotteella on tällä hetkellä 25,90e. Hinta vaikuttaa koko ajan kuitenkin nousevan.  Tällä hetkellä omistan sävyt NW15 ja NW20. NW- sävyt ovat punertavalle iholle tarkoitettuja ja NC- sävyt ovat tarkoitettu kellertävälle iholle. NW15 ja NC15 ovat punertavan ja kellertävän linjan vaaleimmat sävyt.


Yläkuvassa NW20 on vasemmalla ja NW15 oikealla. Kuvasta voi huomata, että sävyilla on selvä ero.


Yläkuvassa NW15 vasemmalla ja NW20 on oikealla.

Pro Longwear peiteaine on kohtalaisen paksu, mutta kevyen tuntuinen peiteaine. Vaalein sävy sopii itselleni suurimman osan vuodesta, näin kesällä käytän joko NW20- sävyä tai sekoitan sitä vaaleampaan sävyyn. Peiteaineen peittävyys on erinomainen ja sitä voi käyttää kasvoilla ja silmien alla. Peiteaine pysyy hyvin paikoillaan silmien alla, eikä se ryppyynny.

Peiteaineen ainoa ongelma on mielestäni sen pakkaus. Pakkaus on lasia ja siinä on pumppu. Tuotteen tyhjetessä, pohjalle jää aina tuotetta jonkin verran, eikä sitä saa millään kokonaan tyhjäksi. Lasipakkaus ei ole myöskään kovin matkustusystävällinen.

-Laura

2 kommenttia:

 1. Hei tämä oli hyödyllinen postaus mulle! :) Oon miettinyt tuota Macin peiteaineen hankkimista! Ja oon nyt aika varma että NW15 ois mulle sopiva sävy! Pitääpä tilata se Stockalta! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :)
   Hyvä että kirjoituksesta oli jotain hyötyä!
   Kannattaa muistaa, että jos sattuu olemaan Stockmannin kanta-asiakas niin heillä on kohtalaisen usein alennuksia esim. kosmetiikalle. Itse tilasin viimeksi kesäkuussa ja silloin kaikki kosmetiikka oli -20% kanta-asiakkaille.

   -Laura

   Poista