30. elokuuta 2017

Paras CC- voide rasvoittuvalle/sekaiholle? Lumene CC Color Correcting Cream


Tänään haluan kertoa Lumenen CC- voiteesta, joka on paras CC- voide, jota olen koskaan kokeillut. Omistan CC- voidetta kahdessa sävyssä, eli sävyissä Light ja Ultra Light. Talvisin sävy Light voi olla itselleni hieman tumma, joten olen erittäin iloinen siitä, että Lumene on myös tehnyt vaaleamman version CC- voiteestaan eli sävyn Ultra Light. Ultra Light- sävy on tuotu markkinoille siis vasta myöhemmässä vaiheessa, ehkä asiakkaiden palautteiden takia.

Meikkivoide tulee tuubipakkauksessa, joka sisältää 30ml meikkivoidetta.Yläkuvassa näkyy hyin näiden kahden sävyn ero. Vasemmalla on sävy Light ja oikealla sävy Ultra Light.

Näin kesäisin käytän Sävyä Light ja talvisin käytän sävyä Ultra Light.

Lumenen CC- voide on mielestäni erittäin onnistunut meikkivoide. Sen peittävyys on hyvä ja se pysyy kasvoilla kauon. Haluan huomauttaa että käytän aina pohjustusainetta ja lopuksi puuteria tehdessäni meikkiä. Tämän meikkivoiteen kestävyys ei ole täysin samaa luokkaa kun Loréalin Infallible- meikkivoiteella, mutta CC- voide kestää omalla rasvoittuvalla ihollani ainakin työpäivän verran, eli 8h. Ykkösmeikkivoiteeni tällä hetkellä on Loréal Infallible, hyvänä kakkosena tulee kuitenkin Lumenen CC.

Lumene CC sokos.fi: 16,90

-LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti