28. elokuuta 2017

Loréal Infallible Fixing Mist arvostelu


Aloitan Blogissani viimeisten kesän hetkien kunniaksi mansikkaviikon :) Toivottavasti pidätte hieman vaihtelusta blogini kuvissa. Haluaisin myös muistuttaa, että kaikki blogini kuvat ovat itse ottamiani, ellen sitä erikseen mainitse. Mansikkaviikon aloittaa Loréalin Fixing Mist.

Loréal Infallible Fixing Mist on yksi ensimmäisistä Suomessa myyntiin tulleista edullisemmista viimeistelysuihkiesta. Suihke kuuluu Loréalin Infallible- sarjaan, johon kuuluu muun muassa myös erinomainen meikkivoide eli Infallible 24h-Matte foundation, josta tulen kertomaan hieman enemmän blogissani huomenna.

Infallable viimeistelysuihke tulee ravistaa ennen käyttöä ja ravistuksen jälkeen tarkoitus on suihkuttaa tuotetta kasvoille 15 senttimetrin etäisyydeltä. 

Olen aikaisemmin käyttänyt muutamia viimeistelysuihkeita. Ainoa viimeistelysuihke, jota olen kokeillut ja josta olen pitänyt on ollut Urban Decay:n All Nighter viimeistelysuihke. Mielestäni All Nighter ikäänkuin sulattaa meikin kasvoille ja iho ei näytä niin puuteriselta, kuin ilman suihketta. Loréalin Fixing Mist ei mielestäni tee samoja asioita, kuin All Nighter. 

En ole huomannut, että kasvoni näyttäisivät vähemmän puuteriselta tätä suihketta käytettyäni, eikä se mielestäni auta meikin kestävyyden kanssa. Suihke joskus myös jättää valkoisia jälkiä kasvoille, jotka huomaa vasta sitten, kun suihke on kuivunut. Valkoisia jälkiä ei tule joka kerta, kun käytän suihketta, mutta kun niitä tulee, niitä on vaikea saada kasvoilta pois. En todennäköisesti tule käyttämään suihketta jatkossa.

Suihkeen hinta Sokos.fi: 10,90e

-Laura

4 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea sunkin mielipide tästä, varsinkin kun tätä suihketta on kehuttu aika paljon. Kiva kuulla myös hieman toisenlainen mielipide :) Mä oon huomannut UD:n suihkeessa ihan saman kuin säkin, eli että se saa kasvot näyttämään vähemmän puuterisilta, vaikkei niinkään meikin kestoon ja pysyvyyteen vaikuttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä Urban Decay:n All Nighter suihke on paras mitä olen kokeillut :) De-Slick UD:ltä oli aika mitäänsanomaton ja tämä lorealin myös.

   -Laura

   Poista
 2. Valkoiset jäljet on merkki siitä, että tuotetta ei ole ravistettu kunnolla ennen käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuli itselläkin mieleen. Vaikka kuinka ravistan suihketta ja suihkaisen pari kertaa, että suihkeen putkessa olevat mahdolliset saostumat lähtevät pois, valkoisia jälkiä tulee silti. Aika erikoista, jos joillain ei tule valkoisia jälkiä ollenkaan :/

   -Laura

   Poista