23. elokuuta 2017

NYX Soft Matte Lip Cream arvostelu


Olen totaalisen ihastunut NYX Soft Matte Lip Cream huulipuniin, joten tänään kerron niistä hieman enemmän. Tällä hetkellä omistan viisi eri sävyä kyseistä tuotetta. Yläkuvassa sävyt ovat vasemmalta oikealle: Prague, Milan, Tokyo, Stockholm ja Athens. 

Alakuvissa näkyy jokainen sävy erikseen.


Prague on tumma violettiin taittuva sävy.


Milan on tumma purppuraan taittuva pinkki.


Tokyo on kirkas pinkki.


Stockholm on hieman punertavaan taittuva ruskea.


Athens on vaaleanruskea.


Vasemmalta oikealle: Prague, Milan, Tokyo, Stockholm ja Athens.

Sanoisin, että näiden "huulipunien" koostumus on erinomainen nestemäiselle huulipunalle. Koostumus on pehmeä ja kuitenkin kohtalaisen ohut ja hieman kuohkea. Formulaa on vaikea selittää, mutta huulilla se tuntuu myös pehmeältä, eikä ollenkaan kuivalta. Nämä huulipunat eivät täysin kuivu huulille, mutta ne silti tuntuvat mukavalta ja siltä, kuin huulilla ei olisi mitään tuotetta. Mielestäni kyseessä on NYX:n paras huulituote.

Tuotteen hinta sokos.fi: 8,50e

-Laura

4 kommenttia:

 1. Mun huulia nää taas kuivatti ihan älyttömästi ja jos punaa erehtyi lisäämään päivän aikana, se paakkuuntui huuliin tosi rumasti. Onneksi NYX:ltä löytyy paljon muitakin ihania huulimeikkejä, jotka sopii mullekin! :D Tosi kauniita sävyjä sulla näistä<3

  VastaaPoista
 2. Ahaa :p Itse olen huomannut, että jos kyseistä huulipunaa laittaa mahdollisimman ohuen kerroksen, se tuntuu huulilla ihan mukavalta. Kuivuuhan se tietysti, mutta itse tykkäsin ainakin. Noh, kaikki eivät voi tykätä samoista asioista :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on myös omia lemppareitani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kiva että NYX saatiin Suomeen asti myyntiin :) Muita brändejä odotellessa..

   Poista