15. elokuuta 2017

Arvostelu: Charlotte Tilbury Matte Revolution huulipunat


Tällä hetkellä omistan kaksi Charlotte Tilbury Matte Revolution- huulipunaa. Vasemmalla yläkuvassa on sävy Amazing Grace, jonka ostin Lontoon reissultani. Vasemmalla yläkuvassa on Pillow Talk sävy, jonka tilasin cultbeauty.com:sta.

Charlottetilbury.com:ssa Matte Revolution huulipunien mainitaan olevan seuraavanlaisia: "luminous modern-matte lipstick". Kyseiset huulipunat eivät ole kuivia, vaan kyseessä on uudenlainen ja erityinen matta- formula. Itse pidän formulasta kovasti, sillä se säilyy huulilla pitkään ja huulet tuntuvat silti siltä, että niissä ei ole välttämättä minkäälaista tuotetta. Formula on siis mukavan kevyt ja pehmeä huulilla.

Minun on myös pakko manita huulipunien pakaukset, jotka omasta mielestäni ovat erityisen kauniita.


Yläkuvassa ylempi sävy on Pillow Talk ja alempi sävy on Amazing Grace. Pillow Talk on rusehtava nude, joka on mielestäni täydellinen nude vaalealle iholle. Amazing Grace taas on mielestäni vaalea punainen. Kyseessä siis ei ole tummanpunainen, mutta hieman haalea punainen, joka on todella kaunis huulilla.

Mielestäni Charlotte Tilbury:n mattapunat ovat mukavin mattaformula, jota olen koskaan kokeillut. Hyvänä kakkosena tulee mielestäni MAC:n mattapunat. MAC:n punat saattavat tuntua hieman kuivalta, Charlotte Tilbury- punat taas tuntuvat aina erittäin mukavilta ja kevyiltä huulilla. Tulen varmasti jatkossa hankkimaan lisääkin kyseisiä huulipunia, tai tarkastan Charlotte Tilburyn muut huulipunaformulat.

Matte Revolution huulipunien hinta cultbeauty.com: 24 puntaa eli noin 26,6e.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti