6. elokuuta 2017

Charlotte Tilbury Pillow Talk huultenrajauskynä VS. huulipuna

Ajattelin hieman vertailla Charlotte Tilburyn legendaarista huultenrajauskynää sävyssä Pillow Talk ja samannimistä huulipunaa, joka tuotiin markkinoille juuri siksi, että Pillow Talk huultenrajauskynä oli niin suosittu. Huultenrajauskynän ostin Lontoon reissultani ja huulipunan tilasin cultbeauty.com:sta. 

Huultenrajauskynää olen käyttänyt paljon ja yleensä käytän sitä huulillani yksinään, enkä laita esim. huulipunaa sen päälle. Huulikynän koostumus on huulikynälle erikoinen, sillä se ei ole kuiva, kuin huultenrajauskynät yleensä, vaan sen koostumus on pehmeämpi ja mukavampi huulilla.

Huulipuna kuuluu Charlotte Tilburyn Matte Revolution huulipunien sarjaan ja Charlotte Tilburyn sivuilla (http://www.charlottetilbury.com/uk/matte-revolution-lipstick-pillowtalk.html) huulipunien koostumuksen kuvaillaan olevan: "Luminous Modern-Matte Lipstick". Vaikka huulipuna onkin matta, se ei ole kuivattava ja se tuntuu mukavalta huulilla. Huulipuna kestää myös useamman tunnin huulilla. Pidän siis kummastakin, huultenrajauskynästä ja huulipunasta kovasti.


Alla olevassa kuvassa huulipuna on vasemmalla ja huultenrajauskynä oikealla. Kuten kuvasta voi nähdä, sävyt eivät ole täysin samanlaiset. Huulipuna on mielestäni ruskeampi/punertavampi, rajauskynä taas on ruusuisemman värinen. 


Vaikka kumpikin sävy on erittäin kaunis, pidän ehkä itse enemmän huultenrajauskynän sävystä. Huulilla se näyttää vaaleammalta ja haaleaan vaaleanpunaiseen taittuvalta. Huulipuna taas näyttää huulilla hieman rusehtavalta ja oikeastaan siltä, että en välttämättä ole käyttänyt huulipunaa ollenkaan huulillani. Tulen silti ehdottomasti käyttämään kumpaakin sävyä jatkossa, ovathan ne kumpikin todella kauniita.

- Laura

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti