21. elokuuta 2017

Collection Lasting Perfection peiteaine


Tänään haluan puhua hieman yhdestä lempipeiteaineestani eli Collection Lasting Perfection peiteaineesta. Kyseisiä peiteaineita voi tilata Suomeen boots.com:sta ja sen hinta on tällä hetkellä 4,19 puntaa eli n. 4,6e. Kyseessä on siis todella edullinen peiteaine.

HUOM! Peiteainetta voi tilata Suomeen boots.com:n kautta 30.8 asti. Tämän jälkeen boots sulkee kansainvälisen sivustonsa :(


Lasting Perfection peiteaine on pakattu 6,5ml kokoiseen pakkaukseen ja tuotetta voi levittää kasvoille saivalla, jonka päässä on pehmeä levitin. Sanoisin, että kyseinen peiteaine kestää n. 1- 1,5 kuukautta päivittäisellä käytöllä.


Itse käytän tätä tuotetta sävyssä Fair 1, joka on täydellinen sävy omalle vaalealle iholleni. Itselläni on kohtalaisen rasvoittuva iho ja tämä tuote sopii itselleni erittäin hyvin. Se peittää kaiken mitä haluan sen peittävän ja se kestää erittäin hyvin kasvoilla. Sanoisinkin tätä lähes yhtä hyväksi kuin MAC:n Pro Longwear- peiteainetta. MAC:n kestävyys on ehkä hieman parempi ja Pro Longwear on koostumukseltaan juoksevampaa ja siksi hieman helpommin levittyvää.

Suosittelen Collection Lasting Perfection peiteainetta heille, joilla on kohtalaisen rasvoittuva tai normaali iho ja jotka haluavat helpon peiteaineen, jonka voi ottaa mukaan esim. laukkuun. Itse tykkään ottaa tämän peiteaineen matkoille mukaan, koska pakkaus on pieni ja kätevä.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti