29. elokuuta 2017

Loréal Infallible 24h-Matte meikkivoide


Mansikkainen teemaviikko jatkuu Loréal Infallible 24h-Matte meikkivoiteen esittelyllä. Itse käytän meikkivoidetta sävyssä 10 Porcelain, joka on omalle vaalealle iholleni erittäin hyvä sävy. 


Meikkivoide on pakattu tuubiin, jossa sitä on 35ml.
Kahdessa yläkuvassa voi nähdä miltä meikkivoida näyttää iholla. Kyseessä on siis mattapinnan jättävä meikkivoiden, jonka sanoisin olevan puolipeittävä. Kyseessä ei ole siis täysin peittävä voide, vaan iho kuultaa siitä läpi. Peittävyys on kuitenkin mielestäni hyvä.

Meikkivoiteen väitetään kestävän kasvoilla 24 tuntia. En ole kokeillut pitää sitä kasvoillani ihan niin kauon, mutta olen pitänyt sitä kasvoillani kohtalaisen pitkiä aikoja (enimmillään n. 12h) ja sanoisin, että meikkivoide kestää erittäin hyvin koko päivän ajan. Käytän meikkivoiteen alla pohjustusainetta (tällä hetkellä käytän The Body Shopin Instablur pohjustusainetta) ja puuteroin kasvoni myös lopuksi. En usko, että meikkivoide kestäisi yksinään kovinkaan kauon, ainakaan omalla rasvoittuvalla ihollani, mutta pohjustusaineen ja puuterin avulla meikkivoiteesta saa erittäin kestävän.

Sanoisinkin, että Infallible meikkivoide on tällä hetkellä lempimeikkivoiteeni ja olen käyttänyt lähes koko kesän pelkästään sitä meikkivoiteenani. 

Meikkivoiteen hinta Sokos.fi: 18,50e

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti