17. elokuuta 2017

Urban Decay All Nighter meikkivoide arvostelu


Urban Decay on noussut nopeasti yhdeksi lempibrändeistäni kosmetiikan saralla. Tämä meikkivoide on kuitenkin toistaiseksi ainut, jota olen kokeillut tai halunnut kokeilla Urban Decay:lta. Kyseessä on siis Urban Decay:n All Nighter foundation. Omistan sävyt 0,5 ja 1,5. Nämä sävyt on tarkoitettu vaalealle, hieman punertavammalle iholle. 1, 2, 3 ym. sävyt on tarkoitettu kellertävämmälle iholle.

All Nighter on erittäin peittävä ja paksu meikkivoide. Itse yritän käyttää mahdollisimman vähän tuotetta kerrallaa, jotta meikkivoide ei näytä liian paksulta. Meikkivoiteen peittävyys on erinomainen ja siksi juuri pidänkin siitä. Olen kuitenkin huomannut, että kesällä, lämpimällä ilmalla meikkivoide saattaa alkaa rakoilla iholla, kylmemmällä ilmalla en ole tällaista havainnut. Tulenkin käyttämään meikkivoidetta enemmän talviaikaan kun kesällä. Sävy 0,5 on omalle vaalealle iholleni erittäin hyvä sävy talviaikaan.
Yläkuvissa sävy 0,5 on vasemmalla ja sävy 1,5 on oikealla. Kuvista toivottavasti saa jonkinlaisen käsityksen tuotteen paksuudesta ja peittävyydestä.

Kyseessä on ehdottomasti yksi lempimeikkivoiteistani. Mielestäni kyseinen meikkivoide on täydellinen tilanteisiin, joissa tahdon mahdollisimman peitävän pohjan kasvoille, kuten juhlat tai muut erityistilanteet. Käytän kuitenkin tuotetta myös arkena, koska se jättää ihon kauniin näköiseksi ja peitetyksi.

Meikkivoiteen hinta Sokos.fi: 38e.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti