7. elokuuta 2017

Kaikki MAC huulipunani


Tällä viikolla ajattelin keskittyä MAC- huulipuniini, kyseessä onkin MAC- huulipunaviikko! Näin maanantaina ajattelin aloittaa sillä, että kerron mitä sävyjä omistan ja mikä MAC- punissa on niin hyvää, että sanon niitä lempihuulipuniksini.


Sävyt vasemmalta oikealle: Ruby Woo, Mehr, Faux, Patisserie, Lustering, Kinda Sexy, Suryp, Brave.

Alla olevassa kuvassa sävyt ovat samassa järjestyksessä kuin yllä.


Ei ole kovin vaikea kuvien perusteella nähdä, minkälaisista sävyistä itse pidän. Nudet, pinkit ja rusehtavat sävyt ovat lempisävyjäni. Ryhmän punainen eli Ruby Woo on Brave- sävyn kanssa uusimmat huulipunani. Sain ne Tampreeen Mac- pisteestä viedessäni sinne 12 tyhjää pakkausta. Eli kyseessä on siis Back to Mac kampanja.

MAC:n matat huulipunat ovat mieleeni eniten, eli Mehr, Kinda Sexy ja ryhmän uusin Ruby Woo ovat ainakin tällä hetkellä lempipunani MAC:ltä. Välillä kuitenkin pidän myös melkein huulirasvamaisesta Patisserie- punasta.

MAC:llä on yhteensä yhdeksän erilaista formulaa huulipunilleen. Itse omistan neljää erilaista formulaa. Ruby woo: Retro Matte. Mehr ja Kinda Sexy: Matte. Patisserie, Lustering ja Syrup: Lustre. Brave: Satin.

MAC:llä on formuloiden lisäksi suuri määrä sävyjä huulipunille. MAC myös julkaisee erilaisia lyhyen aikaa myynnissä olevia kokoelmia jatkuvasti, joissa on punia, joita MAC ei muuten myy.

Huulipunien laatu on erinomainen ja valikoima erittäin suuri. En siis ihmettele yhtään, miksi MAC on tunnettu huulipunistaan ja miksi ne ovat niin suosittuja.

Huulipunien hinta stockmann.com: 21,90e.

Tämän viikon aikana tulen käymään kaikki sävyni erikseen läpi ja annan arvioita ja näytän kuvia jokaisesta.

- Laura


2 kommenttia: