3. elokuuta 2017

Lontoon kosmetiikkaostokset: mitä jäi käteen

Tiistaina kerroin hieman mitä kosmetiikkaa tuli ostettua Lontoossa käydessäni siellä hiljattain. Tähän postaukseen ajattelin luetella mitä kyseisistä ostoksista säilytin itselläni, mitä annoin tai möin pois, kerron myös hieman itse tuotteista. Olin itse hieman yllättynyt siitä, kuinka paljon lopulta annoin tai möin pois. Tämä todennäköisesti johtuu siitä, että useat ostamani tuotteet olivat minulle täysin uusia, enkä ollut kokeillut niitä aiemmin.

Alla käyn läpi ostokseni tuote kerrallaan.

Maybelline color tattoo gel-cream eyeshadow sävyssä Pink Gold

Käytin kyseistä tuotetta muutaman kerran ja petyin siihen, kuinka vähäpigmenttinen luomiväri oli. Kyseinen sävy ei mielestäni ole verrattavissa muihin Color tattoo- luomiväreihin. Annoin luomivärin lopulta pois.


                                   
Zoeva Cocoa Blend paletti

Olin kovinkin innoissani saadessani käsiini kyseisen Zoevan paletin, palettia kun ei myydä suomessa, enkä ole aikaisemmin nähnyt missään ulkomaillakaan Zoevan tuotteita. Sävyt olivat mielestäni kauniit, mutta möin lopulta paletin pois, koska petyin luomivärien laatuun ja siihen, kuinka sen kauniita sävyjä ei saa luomelle asti. Värien levitys onnistui kohtalaisen hyvin, mutta ulkoreunojen häivytyksen yhteydessä sävy katosi luomilta lähes kokonaan.


                                   
Mac Warm Eye Shadow Palette x15

Vierailin Lontoossa Mac:n pisteellä ihan sen takia, että saisin käsiini kyseisen paletin. Tämä ei ollut vaan siksi, että kyseessä on kaunis paletti, vaan myös siksi, että kyseinen paletti maksoi Lontoossa n. 55e (50 puntaa) ja Suomessa kyseinen paletti maksaa peräti 150e. (Linkki Stockmannille :https://www.stockmann.com/product/eye-shadow-x15 luomivaripaletti/1172447398). Olen myös ollut erittäin tyytyväinen ostokseeni ja paletti on ollut kovalla käytöllä. Luomivärien laatu on erinomainen ja vaikka luomivärinapit eivät olekaan kovin suuria, ne vaikuttavat kestävän pitkään kovallakin käytöllä. Tulen todennäköisesti tekemään vielä oman postauksen tuotteesta jossain vaiheessa.


                                  
Zoeva 142/concealer buffer sivellin

Selfridges- tavaratalon ensimmäisen kerroksen takaosasta löytyi Zoevan meikkien lisäksi myös Zoevan siveltimet. En oikein tiennyt siveltimistä mitään etukäteen, joten ostin kokeiluun yhden siveltimen. Siveltimen laatu on erinomainen, vaikka se onkin mielestäni peiteaineen levitykseen hieman liian pieni ja jäykkä. Olenkin käyttänyt sivellintä enemmän luomivärien levitykseen. Sivellin on kuitenkin erinomainen ja käytössä viikoittain.


                                   
Batiste kuivashampoo ja kuumakäsittelysuihke

Batisten ruskeille hiuksille tarkoitettua kuivashampoota olen käyttänyt aiemminkin ja ostin tuotteen, koska muistaakseni kaikki Batisten tuotteet ovat edullisempia Britanniassa kuin Suomesssa. Kuumakäsittelysuihkeen ostin, koska tuote vaikutti mielenkiintoiselta. Kumpikin on ollut käytössä ja olen pitänyt niistä kovasti. Kuumakäsittelysuihke jättää hiuksiin kultaista sävyä, mikä tuli yllätyksenä, mutta esimerkiksi auringon valossa hento kultaisen sävy näyttää erittäin kauniilta.


Benefit Porefessional Primer

Porefessionalin olisin voinut tilata internetistä, mutta halusin nähdä paikan päällä millainen tuote on ennen kuin ostan sen. Tuote on paljon kevyempi kuin kuvittelin, se kuitenkin toimii erinomaisesti ja olenkin käyttänyt sen melkein kokonaan loppuun. Tulen varmasti jossain vaiheessa ostamaan kyseisen tuotteen uudelleen.


                                   
Real techniques sivellinsetti 

                                     
ja meikkisieni

Real Techniquesin siveltimiä olen käyttänyt aikaisemminkin, joten tiesin, että pidän todennäköisesti näistäkin siveltimistä. Kovimmalla käytöllä on ollut suurin sivellin, jota olen käyttänyt aurinkopuuterin levitykseen. Tulen vielä tekemään oman postauksen Real Techniquesin siveltimistäni, joten jätän kyseisten siveltimien arvostelun tähän. Meikkisieni oli kuitenkin todellinen pettymys, sieni hajosi kirjaimellisesti ensimmäisellä kokeilukerralla (pienempi osa irtosi suuremmasta osasta) ja jouduin heittämään sienen roskiin. 

Too faced Born this way meikkivoide

Suuntasin Selfridges- tavaratalossa myös Too Faced- osastolle. Tämäkin siksi, että kyseistä merkkiä ei Suomesta vielä voi löytää. Too Faced- tuotteet eivät omaan silmääni näyttäneet kovinkaan ihmeellisiltä, mutta halusin kokeilla jotain kyseiseltä merkiltä, joten päätin kokeilla tätä. Kyseinen sävy on toiseksi vaalein ihan sen takia, että vaalein sävy oli myyty loppuun. Sävy kuitenkin sopi kohtalaisen hyvin omalle iholleni. Meikkivoiteen peittävyys ja kestävyys kuitenkin olivat kohtalaisen kehnoja, joten päädyin myymään meikkivoiteen. 


                                   
Soap & Glory käsivoide

Aluksi pidin kyseisestä käsivoiteesta, mutta totesin lopulta, että tuotteen tuoksu on itselleni hieman liikaa. Kyseessä on ilmeisesti Soap & Glory tuotteiden perustuoksu, joten en usko, että tulen ostamaan kyseisen merkin ihonhoitotuotteita enää kyseisen tuoksun vuoksi.


                                   
Loreal Infallible Pro-matte meikkivoide

Kyseisen tuotteen ostin, koska se on itselläni lähes päivittäisessä käytössä. Kyseessä on erinomainen meikkivoide. Teen todennäköisesti vielä tästäkin tuotteesta oman postauksen jossain vaiheessa, joten en tässä vaiheessa kerro siitä enempää.

                                   
Revlon Colorstay meikkivoide (Oily skin)

Ostin kyseisen tuotteen, koska Revlonin tuotteita ei Suomesta tällä hetkellä saa ja olen halunnut kokeilla merkin tuotteita ja myös kyseistä meikkivoidetta jo pitkään. Meikkivoide oli erinomainen, jälki ei ollut matta, mutta kuitenkin kestävä. Tulen ehdottomasti ostamaan kyseisen tuotteen vielä uudelleen.

                                    
Soap & Glory solar powder

Kyseessä on aivan erinomainen aurinkopuuteri ja se on ollut itselläni lähes päivittäisessä käytössä ostohetkestä lähtien. Omalle vaalealle iholleni sävy on juuri oikeanlainen. Pidän myös siitä, että toinen puoli tuotteesta on matta ja tummempi, toinen taas vaaleampi ja hieman kimaltava. Yleensä kuitenkin käytän kumpaakin puolta tuotteesta samaan aikaan.

                                   
Zoella käsidesi

Ostin kyseisen käsidesin siksi, koska tarvitsin käsidesin ja osaltaan myös siksi, että Zoellan tuotteita ei Suomesta saa. Käsidesi oli erinomainen ja vaikka tuoksu olikin kohtalaisen voimakas, tuoksu oli kuitenkin hyvä. Olen hieman yllättynyt siitä, että vaikka olen tuoksuille herkkä, tämän tuoksu ei häiritse itseäni. Ostan todennäköisesti tuotteen uudelleenkin, jos satun jonnekkin missä sitä myydään.

                                      
Collection lasting perfection peitevoide x 2

Kyseisen peiteaineen ostin siksi, koska olen kuullut siitä niin paljon hyvää. Hintaa tuotteella oli n. 3-4 puntaa ja pakko myöntää, että olen Lontoossa vierailuni jälkeenkin tilannut kyseistä tuotetta lisää useamman kappaleen. Teen tuotteesta jossain vaiheessa vielä oman postauksen,  mutta tässä vaiheessa voin sanoa, että ainakin omalle rasvoittuvalle iholleni kyseinen tuote toimii erinomaisesti.

                                     
Maybelline eraser eye peitevoide

Olen kuullut tästä tuotteesta sen verran hyvää, että ajattelin itsekin kokeilla sitä. Petyin kuitenkin pahemman kerran. Tuotteen peittävyys oli mielestäni surkea ja kestävyys kehno. Tuote on ilmeisesti tulossa Suomenkin markkinoille, mutta en tule ostamaan tuotetta uudelleen.

                                       
Charlotte Tilbury Lip Cheat huultenrajauskynä

Olen kuullut sen verran paljon hyvää Charlotte Tillburyn kosmetiikasta, että päätin reissullani Lontooseen käydä katsomassa Selfridges-tavaratalon Charlotte Tillbury osaston tuotteita. Keskityin huulituotteiseen, ja ostin mm. tämän huultenrajauskynän. Tulen kertomaan kyseisestä tuotteesta vielä toisessa postauksessa, mutta tässä vaiheessa haluan sanoa, että kyseessä on paras huultenrajauskynä, jota olen koskaan kokeillut. Kyseinen huultenrajauskynä on käytössä itselläni viikoittain.

                                         
Bourjois bronzing powder

Kyseinen tuote vaikutti olevan pari vuotta sitten kovinkin suosittu, joten nappasin sen itselleni reissulta. Petyin kuitenkin tuotteen sävyyn, joka oli omalle vaalealle iholleni ihan liian oranssi. Tuote menikin nopeasti myyntiin sen ostettuani.

                                     
Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick

Tarkastelin useita Charlotte Tillburyn huulipunia, mutta päätin ostaa Matte Revolution huulipunan sävyssä Amazing Graze. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja tulen kertomaan vielä kyseisistä huulipunista myöhemmissä postauksissa.

                                     
Rimmel Lasting finish by Kate lipstick

Ostin kyseisen huulipunan, koska en ole nähnyt tämänlaisia Rimmelin huulipunia Suomessa ja sävy oli kaunis nude. Olen edelleen tyytyväinen ostokseeni, vaikka käytänkin kyseistä huulipunaa harvoin.

                                      
Bourjois healthy mix peitevoide

Halusin kokeilla jotakin Bourjois- merkin tuotetta, joten päätin ostaa kyseisen peitevoiteen, annoin kuitenkin tuotteen nopeasti pois, koska peitevoiteen peittävyys oli todella huono ja sävy hieman liian tumma.

                                       
Maybelline the Rocket Volum' Express Waterproof Mascara.

Ostin Maybellinen the Rocket maskaran, koska olen käyttänyt kyseistä maskaraa paljon aiemminkin ja se on mielestäni yksi parhaista vedenkestävistä maskaroista.

Suurin osa ostamistani tuotteista siis jäi käyttööni, muutamat tuotteet kuitenkin olivat suuri pettymys. Eniten petyin Too Faced Meikkivoiteeseen ja Zoevan luomiväripalettiin. Paras ostamani tuote on mielestäni ehdottomasti Mac paletti, jota olen käyttänyt paljon reissuni jälkeen ja tulen varmasti myös käyttämään jatkossa. 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti