22. elokuuta 2017

MAC lempparit


Tänään haluaisin hieman puhua MAC lemppareistani. Olen käyttänyt kyseisen brändin tuotteita ainakin 5 vuotta ja olen mielestäni löytänyt sen helmet. Yläkuvassa näkyvät tuotteet ovat kaikki itselläni lähes päivittäisessä käytössä.

Alla kerron hieman lisää jokaisesta tuotteesta.


Pro Longwear peiteaineista kerroin enemmän 18.8 julkaisemassani postauksessa, joten en tässä kerro niistä suuremmin. Sanon kuitenkin sen verran, että kyseessä on lempipeiteaineeni. Käytän tuotessa sävyssä NW15 ja tuotteen peittävyys ja kestävyys on kasvoilla ja silmien alla erinomainen. Kuvassa sävy NW20 vasemmalla ja NW15 oikealla. NW sävyt ovat kohtalaisen neurtaalipohjisia, kun taas NC sävyt taittavat keltaiseen.Mineralize Skin Finish Natural puuterista tulen kertomaan lisää ensi viikolla. Käytän tuotetta sävyssä Light ja mielestäni kyseessä on paras puuteri silmien alle.


MAC:n legendaarisista huulipunista kerroin pari viikkoa sitten kohtalaisen paljon. Omistan 8 sävyä kyseisiä huulipunia ja lempiformulani on ehdottomasti Matte.


Pro Longwear Paintpot sävyssä Painterly on ehdottomasti paras luomien pohjustustuote jota olen kokeillut. Tuote peittää luomien ihon kuten peiteaine, mutta auttaa luomivärien kestävyyden suhteen paljon enemmän kuin peiteaine ja puuteri yhdessä. Paintpot:sta löytyy myös eri sävyjä, joista osaa voi käyttää luomivärin tavoin.


Omistan kaksi MAC:n irtoluomiväriä. Vasemman puoleinen sävy on nimeltään Cranberry ja oikeanpuoleinen on nimeltään Woodwinked. Kummatkin ovat upeita sävyjä. Näistä kahdesta lempparini on ehkä Woodwinked, koska se näyttää yksinään luomilla upealta ja monisävyiseltä.Viimeisenä haluan mainita Warm Palette x 15 paletin, josta kerroin jo 16.8 postauksessani. Ostin paletin siis Lontoosta, jossa se on paljon edullisempi kuin Suomessa ja en ole katunut ostostani vähääkään. Kyseessä on upea paletti, jota käytän vähintään pari kertaa viikossa.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti