19. syyskuuta 2017

Uudelleen testissä: RCMA No Color Powder


Tilasin RCMA No Color Powder- puuterin muutama kuukausi sitten beautylish.comista. Olin erittäin innoissani päästessäni viimein kokeilemaan tätä erittäin hypetettyä puuteria. Puuterista kirjoitin ensimmäisissä teksteissäni tässä blogissa.

Kokeilin puuteria muutaman kerran ja petyin siihen todella paljon. Kokeilin laittaa puuteria meikkisienellä silmien alle ja silmänaluseni jäivät todella valkoisiksi. En pitänyt puuterista ollenkaan ja en ymmärtänyt miten sitä tulisi käyttää.

Nyt kuitenkin käytän puuteria lähes joka päivä! Ymmärsin, että se ei ole ainakaan itselleni paras puuteri silmien alle. Käytänkin siis silmien alla lemppariani, eli MAC:n Mineralize Skinfinish Natural puuteria ja sen jälkeen käytän RCMA puuteria kasvoille puuterille tarkoitetulla meikkisiveltimellä. Lopputulos on todella luonnollinen ja erittäin kestävä.

Välillä lisään puuteria kohtalaisen paljon silmien alusten ja kasvon puuteroinnin jälkeen silmien alle ja niille alueille joita haluan korostaa ja joista meikki saattaa kadota päivän aikana (eli ikäänkuin baking- tekniikkaa käyttäen, mutta kun kasvot on jo kertaalleen puuteroiteroitu). Tällöin meikistä tulee vielä kestävämpi, mutta kasvot ehkä tuntuvat hieman kuivalta ja puuterimaiselta. Jos kuitenkin haluan meikkini kestävän mitä vaan, toimin näin.

Myönnän siis, että RCMA puuteri on kohtalaisen vaikea puuteri. Sillä sotkee helposti vaatteet ja sen pakkaus ei ole mielestäni kovin hyvä irtopuuterille. Se kuitenkin näyttää kasvoilla hyvältä ja saa meikin kestämään ihan koko päivän. Suosittelen puuteria ehdottomasti heille, jotka sitä ovat halunneet kokeilla ja heille, jotka jo valmiiksi osaavat käyttää irtopuutereita. Puuteri sopii omalle rasvoittuvalle iholleni ja ymmärtääkseni puuteri sopii myös kuivemmalle iholle.

Hinta beautylish.com: n. 10e

- Laura

2 kommenttia:

  1. Tää on jo pitkään ollut hankintalistalla! Mä kiinnitän meikin nimenomaan irtopuuterilla ja toi on niin edullinen, että pakkohan sitä on kaiken hypetyksen jälkeen testata :D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä testata :) Puuterin käytön aloittaminen oli hieman hankalaa, mutta ehkä se on helpompaa, jos on tottunut käyttämään irtopuutereita. Itselläni ei ollut kovin kokemusta irtopuutereista ennen kyseistä puuteria.

    VastaaPoista