13. syyskuuta 2017

Hiustenhoidon lempparit


Hiustuotteista en ole ennen kirjoittanutkaan, joten ajattelin hieman kertoa mitä tuotteita käytän hiuksiini päivittäin. 

Yläkuvassa vasemmalla on Herbinan hajusteeton hiuskiinne. Kyseinen hiuskiinne on juuri tarpeeksi vahva omille hiuksilleni ja pidän erityisesti siitä, että se ei tuoksu miltään. En yleensä kestä paljon tuoksuvia hiustuotteita. Herbinan hiuskiinne kestää hiuksissa lähes koko päivän ja se ei tunnu liian tonköltä hiuksissa.

Keskellä yläkuvassa on Batisten kuivashampoo sävyssä Beautiful Brunette. Kyseisen kuivashampoon olen ostanut Briteistä ja jostain syystä en löydä tätä sävyä suomalaisista verkkokaupoista. Sävy on mielestäni täydellinen keskiruskeille hiuksille. Tästä sävystä tummempi sävy (Dark and Deep Brown) on omille hiuksilleni liian tumma ja sillä saa helposti sotkettua myös ihon. Kuivashampoota käytän yleensä hiusten juurissa, jotta saan hiuksiini hieman ilmavuutta. 

Klippoteket Argan oil Spray Balsam on yläkuvassa oikealla. Tätä laitan hiuksiini silloin, kun ne ovat kosteat (muutama suihkaisu). En käytä tätä balsamia kovin paljon kerrallaan, koska se saattaa jättää hiukset hieman rasvaiseksi. Se kuitenkin kosteuttaa mukavasti kuivia hiuksia (ja hiuspohjaa).

Herbina Sensitive hajusteeton hiuskiinne: karkkainen.com: 3,40e
Batiste kuivashampoot (brunette sävyä ei löydy) sokos.fi: 6,90-7,90e
Klippoteket Argan Oil Spray Balsam sokos.fi: 8,90e

- Laura


2 kommenttia:

  1. Batisten kuivashampoot on ihan parhaita<3 En enää tiedä mitä tekisin ilman niitä :D

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä! Colab:a hehkutettiin jossain vaiheessa kauheasti, mutta ne eivät kyllä ole läheskään yhtä hyviä kuin Batisten kuivashampoot. Muita en oikein ole kokeillutkaan kun ei ole ollut tarvetta,koska Batiste on niin hyvä!

    VastaaPoista