10. syyskuuta 2017

Muuttuuko meikki vuodenaikojen mukaan?


Tänään mietin hieman, että mitä kosmetiikkatuotteita otan esille ihan vain näin syksyn tulon takia. Meikkivoiteet ja kasvomeikit muutenkin pysyvät usein itselläni kohtalaisen samana vuoden ympäri, mutta syksyn tullen tuon hieman eri sävyjä meikkiini. Tässä siis muutamia esimerkkejä tuotteista, joita ajattelin käyttää näin syksymmällä.


The Body Shopin luumuhuulirasvaa tykkään käyttää nukkumaan mennessäni. En yleensä muuten käytä tällaisia huulirasvoja jotka eivät ole tuubissa. Huulirasva tuo hieman viotettiin taittavaa sävyä huulille. Taisin ostaa kyseisen huulirasvan joulun aikaan The Body Shopilta, kun heillä oli myynnissä erilaisia joulun ajan erikoissarjoja.


MAC:n Cranberry luomiväri on mielestäni upea lisä syksyiseen meikkiin.


Urban Decay:n Toasted kuuluu lemppari luomiväreihini, en kuitenkaan kesän aikana ole sitä paljon käyttänyt, joten otin sen esille näin syksyksi.


Jos joskus innostun kokeilemaan täysin tummaa violettia huulipunaa, otan esille Cliniquen Chubby Stick Intense huulipunan sävyssä 08 Grandest Grape.


MAC punat Syrup (vasemmalla) ja Mehr (oikealla) ovat mielestäni kauniita syksyisiä punertavia sävyjä.


Essencen Velvet Stick sävyssä 02 Peony Star on kaunis viileänsävyinen violettiin taittava nude, jota olen käyttänyt kesälläkin jonkin verran, mutta taidan käyttää sitä syksyllä vieläkin enemmän.

Muuttuuko sinun meikkisi vuodenaikojen mukaan?

- Laura

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen jo kaivanut esillä erittäin tummat viininpunaiset huulituoteet <3 Tuo Cranberry luomiväri näyttää todella kivalle, taitaa mennä ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cranberry on siitä hyvä, että siitä saa tosi tumman purppuran/marjaisan esimerkiksi sormella levittämällä. Jos taas käyttää sivellintä, sen sävystä saa kauniin haalean myös :) Suosittelen ehdottomasti!

   - Laura

   Poista
 2. Syksyllä jätän yleensä kaikki kirkkaat ja räikeät sävyt sivuun ja siirryn tummempiin ja maanläheisempiin sävyihin meikeissä :) Tummat huulipunat kuuluvat syksyyn<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Tummat sävyt sopivat syksyyn todella hyvin. Violetti/purppura/marjaisat sävyt ovat lemppareitani syksyllä.

   - Laura

   Poista