14. syyskuuta 2017

Parhaat kynsilakat


Tänään kerron hieman kynsilakoista. Ajattelin tässä kirjoituksessa käydä läpi lempiformulani ja sävyt. Tulevaisuudessa voin myös esitellä eri sävyjä kynsillä. Yläkuvassa siis kauneimmat ja parhaat omistamani kynsilakat. Alla kerron hieman enemmän jokaisesta.


Lumenen Gloss and Care Reparing Base Coat on paras aluslakka jota olen kokeillut. Kyseessä on erittäin ohut lakka, joka saa värikkäät kynsilakat näyttämään entistä värikkäämmiltä ja se tuo myös kestävyyttä kynsilakoille.


Lumenen 3-in-1 Shine Caring Base & Top Coat & Clear Polish on kohtalaisen hyvä päällyslakka, mutta itse käytän sitä kuitenkin enemmän kirkkaana kynsilakkana.


Essie geelilakka sävyssä Sew Me on kaunis vaalea nude. Essien geelilakoista omistan vain tämän yhden, mutta se on ollut itselläni kesällä kovalla käytöllä ja voisin käydä tarkistamassa myös geelilakkojen syksyiset sävyt.


Essie Top Coat on erinomainen päällyslakka. Käytän tätä yleensä aina kynsilakkojen päälle, koska se tuo kiiltoa ja kestävyyttä lakoille.


Lumene Gel Effect sävyssä 63 Flaming Sky on täydellinen joulusävy. Lumenen geeliformula on mielestäni erittäin hyvä. Varsinkin kun kynsilakan alle levittää ensin Lumenen aluslakan. Formula on kestävä ja peittävä. Tulen todennäköisesti vielä näyttämään lempisävyni kynsillä.


Lumene Gel Effect sävyssä 18 Dewy Lavender on kaunis kesään ja syksyyn sopiva haalean violetti.


Lumene Gel Effect sävyssä 1 Cotton Cloud on sävyltään harmaa. Tämä on ehkä vähiten ollut käytössä itselläni Lumenen geelilakoista. Ehkä käytän kyseistä sävyä enemmän talvella.


Lumene Gel Effect sävyssä 20 Wild Strawberry on nimensä mukaisesti mansikan punainen. Kyseessä on ehdottomasti yksi lempisävyistäni Lumenelta.


Lumene Gel Effect sävyssä 23 Summer Wind on kaunis tumma pinkki.


Lumene Gel Effect sävyssä 4 Harebells on yksi lempisävyistäni Lumenen Geelilakoissa. Sävy on vaalea pinkki.


Lumene Gel Effect sävyssä 27 Fresh Morning on vaalea nude.


Lumene Gel Effect sävyssä 2 Poetry on yksi vähiten käytetyistä Lumenen geelilakoista kokoelmassani. Sävy on todella vaalea ja hieman läpikuultavampi kuin muuta omistavani Lumenen geelilakat. Sävy on kuitenkin todella kaunis.


Sally Hansen Miracle Gel sävyssä 240 B Girl on erittäin kaunis vaalean turkoosi. Omistan tällä hetkellä vain yhden Sally Hansenin geelilakoista, mutta tulen todennäköisesti ostamaan niitä lisää, koska pidän tästä sävystä niin paljon.


Rimmel 60 Seconds lakka sävyssä 500 Caramel Cupcake on kaunis ruskea nude. Kyseessä on perinteisempi lakka kuin edellä näyttämäni geelilakat. Lakka on kuitenkin peittävä ja kestävä, kun alle laittaa Lumenen pohjustajan.


Rimmel Lycra Pro sävyssä 297 Show Off on kaunis kirkas pinkki. Tämänkin lakan formula on kestävä ja peittävä, jos alle laittaa Lumenen pohjustajan. En yleensä käytä kyseisiä lakkoja ilman pohjustajaa.


Rimmel Lycra Pro lakka sävyssä 321 Stiletto Red on perinteinen punainen sävy.

Lempilakkojani ovat ehdottomasti Geelilakat. Lumenen geelilakat taitavat tällä hetkellä olla lemppareitani. Lumenen lakkojen hinta-laatusuhde on mielestäni myös erinomainen. Lumenen jälkeen paras formula on mielestäni Essien geeliformula ja sen jälkeen Sally Hansen geelilakat. Geeliformula on mielestäni peittävämpi ja kestävämpi kuin normilakkojen formula. Kynsistä tulee myös kiiltävämpiä ja mahdollinen epätasaisuus peittyy. Kokoelmastani puuttuu syksyisiä sävyjä, kuten tumman purppuroita, joten tulen todennäköisesti ostamaan sellaisia näin syksyllä.

Lumene Gel Effect lakat sokos.fi: 6,90e
Lumene base coat sokos.fi: 6,90e
Lumene 3-in-1 sokos.fi: 6,90e
Essie geelilakat sokos.fi: 14,40e
Essie top coat: 14,40e
Sally Hansen geelilakat sokos.fi: n. 12,50e
Rimmel 60 seconds lakat sokos.fi: 4,90e
Rimmel lycra pro lakat (nykyään nimeltään Salon Pro With Lycra): hintaa ei löydy.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Essien lakat on ihania 😍 Vink vink: edullisemmat Essencen geelilakat oli kans aika iloinen yllätys 😊

    VastaaPoista