29. syyskuuta 2017

Parhaat puuterit rasvoittuvalle iholle


Tänään ajattelin hieman kertoa lempparipuutereistani. Itselläni on rasvoittuva/sekaiho ja minun on oikeastaan pakko puuteroida kasvoni meikatessani, jotta meikki pysyy kasvoilla, eikä iho tunnu rasvaiselta.


Kuvassa vasemmalla on MAC Mineralize Skinfinish Natural puuteri, ylhäällä Soap & Glory One Heck of a Blot puuteri ja alaoikealla NYX HD Finishing Powder


Mac Mineralize Skinfinish Narutal sävyssä Light on loistava puuteri silmien alle. Puuteri on todella hienoksi jauhettua ja se antaa hieman lisäpeittävyyttä iholle. Ei anna iholle mattapintaa, mutta sitä en itse kaipaakaan silmien alle. Puuteri pysyy kasvoilla koko päivän. Kuivalle iholle puuteri voi toimia normaalina kasvopuuterina, eikä vain silmänaluspuuterina.


Soap & Glory One Heck of a Blot puuteri sävyssä Translucent on loistava mattapinnan tuova puuteri. Kyseessä on lempparipuuterini kasvoille. Valitettavasti en tiedä, mistä kyseistä puuteria saa enää tilattua. Ennen puuteria pystyi tilaamaan Boots.co.uk sivustolta, mutta Boots lopetti kansainvälisen postituksensa viime kuun lopussa :( Onneksi itelläni on tallessa muutamia ylimääräisiä One Heck of a Blot puutereita, jotta eivät ihan heti lopu.


NYX HD Finishing Powder sävyssä Translucent on erinomainen ja edullinen kasvopuuteri. Tätä puuteria voi käyttää myös silmien alla, eikä se tuo iholle valkoista sävyä, vaikka näyttääkin pakkauksessa valkoiselta. Jättää ihon mattapintaiseksi ja kestää iholla koko päivän.

MAC Mineralize Skinfinish Natural hinta sokos.fi: 32e
Soap & Glory One Heck of a Blot hinta oli boots.co.uk: 13e
NYX HD Finishing Powder hinta sokos.fi: 11,90

HUOM: Huomenna blogissa tulossa arvonta!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti