20. syyskuuta 2017

Lime Crime Matte Velvetines huulipunat


Kuvassa näkyvän Lime Crime Matte Velvetinen olen saanut Cultbeauty.comista heidän kesä goodie bagistään (kausittainen ilmainen pakkaus minikokoisia ja muita tuotteita jonka saa kun tilaa tarpeeksi suurella summalla sivustolta). Kyseessä on matkakokoinen huulipuna jossa on tuotetta 2,07ml. Normaalikokoisessa huulipunassa on tuotetta 2,6ml.

Puna tuoksuu hennon vaniljaiselta, mutta tuoksu ei häiritse ainakaan itseäni.


Pakkaus on perinteinen nestemäisille huulipunille.


Omistavani sävy on nimeltään Riley ja se on tumma punertavaan taittuva ruskea. Omalle iholleni sävy on hieman liian tumma, mutta sävy on kuitenkin kaunis.

Näiden mattapunien koostumus on mielenkiintoinen. Nestemäinen puna on todella ohutta, mutta silti peittävää. Tuote näyttää huulilla tietysti hieman kuivalta, mutta ei läheskään niin kuivalta kuin esimerkiksi NYX:n tai Colourpop:n nestemäiset mattapunat. Puna kuivaa täysin mataksi huulilla.

Lime Crime puna on huulilla tosi ohut ja peittävä. Huulia voi liikutella, ja ne eivät tunnu liian kuivilta eikä puna halkeile huulilla. Lime Crime mattapuna tuntuu huulilla jopa ihan mukavalta, joka on aika erikoista mattapunille.

Tulen ehdottomasti tilaamaan Lime Crime punia lisää, koska niiden koostumus on loistava ja ne tuntuvat huulilla todella ohuilta.

Normaalikokoinen huulipuna cultbeauty.fi: 16 puntaa eli n. 17,4e.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti