4. syyskuuta 2017

Dior Addict Fluid Stick arvostelu


Tänään ajattelin kertoa hieman Dior Addict Fluid Stick- huulipunasta. Nimestä voi päätellä, että huulipuna on nestemäinen. Kyseessä ei kuitenkaan ole mattapinnan jättävä huulipuna. Huulipuna on kevyt ja hieman kuultava. Huulipuna jättää huulet kiiltäviksi, mutta ei kuitenkaan tahmeaksi. Oma huulipunani on sävyssä 389 Kiss Me. Olen omistanut myös toisen Addict Fluid Stick punan, mutta annoin sen pois, koska en käyttänyt sitä tarpeeksi (sävy oli hieman oranssiin taittuva.)

Olen muistaakseni ostanut omani Stockmannilta, mutta aikani googleteltuani, huomasin, että en löytänyt kyseistä huulipunaa suomalaisista verkkokaupoista. Jos saat käsiisi kyseisen huulipunan, suosittelen sen hankkimista ehdottomasti! Mielestäni kyseinen tuote on kuin huulikiilto ihmisille, jotka eivät pidä huulikiilloista. Huulipuna saa huulet näyttämään kosteilta ja kauniin sävyisiltä, mutta se tuntuu huulilla erittäin mukavalta.


Yläkuvassa näkyy huulipunan levitin. Levitin on hieman kaareva ja huulille juuri sopivan kokoinen.Kuten kuvasta voi nähdä, huulipunan sävy on kaunis haalea pinkki. Kiillon voi myös nähdä kuvasta. Huulipuna on kaunis ja erilainen puna, jota en käytä joka päivä, mutta joka sopii mihin tahansa tilanteeseen. 

Hinta feelunique.com: 31,80 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti