3. syyskuuta 2017

Itse tehty paletti Inglotilta


Tämä paletti tarttui matkaan Helsingistä viime vuoden keväällä. Yksi Inglotin myymälöistä lopetettiin ja sain tämän paletin mukaani hyvään hintaan (en muista tarkkaan paljonko maksoin paletista). Tällöin Inglotin myyjä kertoi, että Helsingissä ei ole toista Inglotin myymälää. Nykyään Inglotilla vaikuttaa olevan myymälä kuitenkin Helsingissä Kluuvin kauppakeskuksessa ja verkkokauppa osoitteessa inglot.fi.


Sain siis itse valita sävyt luomiväripalettiini. Halusin kimaltavia sävyjä, joten neljä sävyä on kimaltavia ja yksi eli oikeanpuoleisin on matta. En tiedä valitettavasti sävyjen nimiä, mutta sävyt näkyvät kohtalaisen hyvin kuvissani.

Paletin sävyt ovat kauniita. Ainut ongelma sävyissä on kuitenkin se, että ne eivät ole kovin pigmenttisiä. 


Yläkuvassa sävyt ovat samassa järjestyksessä kuin paletissa.

Kuvasta voi nähdä, että mattasävy on kaikista pigmenttisin ja kimaltavat sävyt eivät ole kovin pigmenttisiä. Luomilla sävyt näyttävät vielä haaleammalta. Suosittelenkin, että jos haaveilet Inglotin luomiväreistä, kannattaa hankkia mielummin mattasävyjä kuin kimaltavia.

Vaikka paletti onkin kohtalaisen kaunis, se oli minulle aikamoinen pettymys. Inglotin liikkeessä kädelle kokeillessani, sävyt näyttivät kauniilta ja kohtalaisen pigmenttisiltä. Luomilla kuitenkin kimaltavia sävyjä on vaikea nähdä. Jos käytän kimaltavia sävyjä, käytän niitä kosteina, eli kastelen siveltimeni ensin (esimerkiksi meikinkiinnityssuihkeella) ja levitän luomiväriä kostealla siveltimellä luomilleni. En kuitenkaan jokapäiväisessä meikkaamisessa halua kastella siveltimiäni, kun käytän luomivärejä, joten tämä paletti on valitettavasti jäänyt vähälle käytölle.

Sattuuko sinulla olevan kokemusta Inglotin luomiväreistä? 

-Laura

2 kommenttia:

 1. Tosi harmi ettei shimmeriset sävyt oo kovin pigmenttisiä :/ Mun oli tarkoitus mennä täälläpäin olevan Inglotin liikkeen loppuunmyyntiin ja ostaa sieltä jotain, mutta se sitten unohtui. Ei harmita enää ollenkaan niin paljon tän sun postauksen jälkeen! Mäkin nimittäin olisin taatusti napannut mukaan just niitä shimmerisiä sävyjä. Onneksi toi mattasävy sentään on noin toimiva ja laadukas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimaltavat sävyt näyttivät kaupassa tosi sieviltä ja siksi tulikin ostettua niitä niin monta, on kyllä aika harmi, että tuosta paletista vain se ainut mattasävy on pigmenttinen :/ Hyvä, että et kerennyt tehdä samaa virhettä!

   -Laura

   Poista