7. syyskuuta 2017

Saisipa näitä Suomesta: Kat Von D

Kuvahaun tulos haulle kat von d beauty logo
 
Ajattelin aloittaa "Saisipa näitä Suomesta"- sarjan, jossa kerron meikkibrändeistä, joita ei Suomessa myydä ja joita ei välttämättä pysty edes tilaamaan Suomeen. Yksi tällaisista brändeistä on Kat Von D. Kat Von D:n meikkejä myydään Sephora- kaupoissa, kuten Tukholman Sephorassa. Sephorasta ei kuitenkaan voi tilata mitään Suomeen. Sama pätee Kat Von D:n virallisia sivuja ja myös Debenhams kauppaketjun sivuja (Brittiläinen kauppaketju, joka alkoi myydä Kat Von D:n kosmetiikkaa viime vuoden puolella.).

Olen kuullut paljon hyvää Kat Von D:n kosmetiikasta. Ymmärtääkseni Kat Von D:n tuotteet ovat laadukkaita ja sävyt sopivat sekä todella vaaleille ja tummille ihoille, mikä on kosmetiikkabrändeille aika harvinaista.

Kat Von D on Yhdysvaltalainen tatuoija ja hän kehitti Kat Von D Beauty- meikkibrändin.

Alla hieman Kat Von D:n eniten hypetettyjä tuotteita (kuvat: katvondbeauty.com).

Lock-It Concealer Crème, 13 Light - Cool Undertone
Lock-It Concealer

Lock-It Foundation, 41 Light - Neutral undertone
Lock-It Foundation

Lock-It Blotting Powder, Deep
Lock-It Blotting Powder

Everlasting Liquid Lipstick, Project Chimps - Limited Edition
Everlasting Liquid Lipstick

Shade + Light Face Contour Palette,
Shade + Light Face Contour Palette
 
 
Eniten minua kiinnostaisi kokeilla Lock-it peiteainetta ja nestemäisiä huulipunia. En ole koskaan käynyt Tukholman Spehorassa (tai Sephorassa ylipäätään), joten mietin, että pitäisikö minun käydä hieman tutkimassa Tukholman Sephoran Kat Von D- valikoimaa.
 
 Oletko sinä päässyt kokeilemaan Kat Von D:n tuotteita?
 
- Laura

7 kommenttia:

  1. Kat Von D:tä en oo itse testannut, vaikka oon myös kuullut paljon hyvää brändin meikeistä! Sephoran ranskankielisiltä sivuilta voi mun käsittääkseni tilata Kat Von D:tä myös Suomeen, tosin postikulut ovat sitten sen 30 euroa. En oo sieltä kyseistä merkkiä siis itse tilannut, mutta muita kyllä ja oletan että myös noita toimitetaan Suomeen, kun toimitetaan kerran muidenkin brändien tuotteita :D

    VastaaPoista
  2. Ahaa :) Hyvä juttu että sentään jostain saa Kat Von D:ta tilattua tännekin! 30e postikuluilla pitäisi ehkä tilata enemmänkin tavaraa, jotta ostoksista ei jää ainakaan paha mieli :P

    - Laura

    VastaaPoista
  3. Kat von D on tulossa parin päivän päästä myös Puolan Sephoran valikoimiin, josta sieltäkin pystyy tilaamaan :) postikulut ovat muistaakseni hieman vähemmän kuin Ranskasta, mutta silti suolaiset noin 20 € :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Haluaisin kyllä kokeilla Kat Von D:n tuotteita, joten voi olla että pitää laittaa tilausta tulemaan.. :)

    VastaaPoista
  5. Itse tilasin amazonin kautta. Tuli suoraan jenkeistä. Tosin maksoin rajauskynästä sen +30€. Ollut kyllä aivan loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sitäkin kautta voi tietysti tilata :p Tullimaksut ja muut ovat kyllä ärsyttäviä!

      Poista
  6. Hei,
    Jos joku ei vielä ole kuullut, niin Kat Von D:n verkkokauppa toimittaa nykyisin myös Suomeen. Tilasin juuri contour-paletin ja hintaa sille tuli tullimaksujen ja toimitusmaksujen kanssa 65 euroa. Tullit maksettiin siis samalla kertaa kuin ostokset. Voi maksaa luottokortilla tai Paypalilla. No, olihan tuo suht hintava - mutta olen niin kauan himoinnut tuota palettia, että menin sitten ja törsäsin.

    VastaaPoista