22. syyskuuta 2017

Nuxe reve de miel huulirasva


Nauttikaamme vielä kerran mansikkakuvista :)

Tänään siis esittelyssä Nuxe reve de miel huulirasva, joka tuli ensimmäisen kerran vastaan muistaakseni Estée Lalonden Youtube- kanavalla. Nappasin omani mukaani Sokokselta.



Reve de miel on erittäin paksu ja kosteuttava huulirasva. Se tuntuu hieman öljyiseltä ja siinä on pieniä rakeita, jotka ensin häiritsevät huulilla, mutta ne sulavat huulille kuitenkin nopeasti.


Itse pidän tästä huulirasvasta kovasti, varsinkin silloin kun huuleni ovat erityisen kuivat. Itse kuitenkin laitan tätä huulilleni vain öisin, koska sen koostumus on niin paksu. Aamullakin huulirasva tuntuu vielä huulilla.

En ehkä kuitenkaan tule ostamaan kyseistä huulirasvaa enää, kun käytän nyt omistamani loppuun vaan siirryn kokeilemaan muita huulirasvoja. Jos Reve de miel olisi tuubissa ja sen koostumus olisi hieman kevyempi, se olisi varmasti lempihuulirasvani.

Tämän kokeilun jälkeen voin kuitenkin hyvillä mielin kokeilla muita Nuxen tuotteita.

Hinta Sokos.fi: 16,50 (Myynnissä nimellä Nuxe Baume Lèvres huulivoide)

- Laura

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä ihanan hoitavalta ja pehmeältä, niinkuin jotain hunajaa olis :) Eipä jostain syystä ole tullut Nuxea testattua, pitää korjata puutos jossain vaiheessa. Useasti on kyllä mielessä ollut.

    VastaaPoista
  2. Kyseinen huulirasva on kyllä todella hoitavaa :) Nuxe ei jostain syystä tule ensimmäisenä mieleen, mutta varmasti muitakin hyviä tuotteita kyseiseltä brändiltä löytyy.

    VastaaPoista