12. syyskuuta 2017

Muutamia kosmetiikkauutisia

Ajattelin kertoa tänään muutamia kosmetiikkamaailman uutisia.

The Body Shop on brändi, jonka tuotteita olen käyttänyt usean vuoden ajan. Lemppareitani ovat ihonhoidon ja vartalonhoidon tuotteet, mutta muutamat kosmetiikkatuotteetkin ovat kyseiseltä Brändiltä kovassa käytössä. The Body Shop on hiljattain tuonut ulos muun muassa kasvonaamioita, joita en harmikseni ole vielä päässyt kokeilemaan. The Body Shopilla on myös hiljattain julkaistu oma nestemäinen huulipunasarjansa.

L'oréal osti The Body Shopin vuonna 2006. Brändi oli ilmeisesti hieman tappiollinen ja tämän kuun alusta alkaen The Body Shopin uusi omistaja on Brasilialainen Natura. Natura osti The Body Shopin n. miljardilla eurolla (lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/l-oreal-aikoo-myyda-the-body-shopin-brasilialainen-ostaja-tarjoaa-ketjusta-miljardi-euroa-6656494).

Vain tulevaisuus näyttää miten The Body Shop muuttuu brändinä tämän omistajavaihdoksen myötä. Toivon kuitenkin, että suuria muutoksia ei tapahdu.

Yksi mahdollisesti tämän vuoden odotetuimmista uusista brändeistä toi tuotteensa markkinoille hiljattain, nimittäin Rihannan Fenty Beauty. Fenty Beauty saapuu muun muassa Sephora- kauppoihin. Suomalaisten onneksi Fentyä voi tilata Suomeen Fentyn omilta nettisivuilta (https://www.fentybeauty.com/).

Fenty Beauty:n omistaa Kendo, joka omistaa myös muun muassa Kat Von D:n ja Marc Jacobs:n kosmetiikkayhtiöt. Fentyn kehittäjänä toimii kuitenkin Rihanna, joka on myös yrityksen kasvot. Mielestäni on mahtavaa, että Suomeenkin voi tilata Fentyn tuotteita. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuotteille tulee maksettavaksi myös tullimaksut, koska tuotteet lähetetään Yhdysvalloista.

Viimeksi kerroin kosmetiikkauutisissa, kuinka MAC tulee Stockmannin ja Sokoksen lisäksi myyntiin myös Kicks:n. Kicks alkaa myymään siis MAC:n kosmetiikkaa ensi kuussa. Kicks ei ole vielä kertonut  mitä muita uusia brändejä se alkaa myymään näin syksyllä (vinkkasivat asiasta aiemmin).

Sokos on hieman korjaillut MAC:n heillä myytävää kokoelmaa, muun muassa tyhjiä luomiväripaletteja tuli myyntiin. Tyhjiin paletteihin voi itse koota mieleisensä sävyt. Sokos ei ole vielä kertonut tuleeko MAC myyntiin muihinkin Sokoksiin, kuin vain Helsinkiin.

Sokos ei ole ainakaan vielä tuonut myyntiin MAC:n erikoissarjojen tuotteita (Jos erikoissarjojen tuotteet kiinnostavat, kannattaa lukaista eilinen kirjoitukseni).

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti