26. syyskuuta 2017

Mitä käytän meikin poistoon?


Tänään on vuorossa kirjoitus meikinpoistosta. En ole kertonut aiheesta aiemmin, koska halusin tehdä oman kirjoituksen, jossa käsittelen aihetta tarkemmin.

Yläkuvassa tuotteet, joita itse tykkään käyttää meikinpoistoon. Vasemmalla The Body Shopin Camomile Silky Cleansing Oil, Ylhäällä Pixi Double Cleanse ja alhaalla oikealla The Body Shopin Camomile Cleansing Butter.


The Body Shopin Camomile Silky Cleansing Oil on minulla käytössä päivittäin. Kyseessä on ohut ja riittoisa öljy, jolla lähtee helposti kaikki meikki kasvoilta, myös vedenkestävä ripsiväri. Käytän tätä tuotetta kuitenkin vain silloin kun olen kotona. Tämä öljy on joskus vuotanut laukkuun matkustaessa, joten en suosittele sitä matkalle mukaan.

Camomile Öljyä levitetään kuiville kasvoille ja hierotaan, kunnes meikki on irronnut. Kasvoille lisätään hieman lämmintä vettä ja hierotaan, kunnes loputkin meikin rippeet ovat sulaneet kasvoilta. Sitten huuhtelen kasvot ja käytän vielä jonkinlaista tavallista puhdistusainetta kasvoille tämän öljyn jälkeen.


The Body Shopin Camomile Cleansing Butter on mahtava meikinpoistaja matkalle mukaan. Kyseessä on siis Silky Cleansing Oil:n pikkusisko, joka on nestemäisen öljyn sijasta kiinteää, mutta pehmeää öljyistä ainetta.

Tätäkin käytän kuiville kasvoille ja viimeistelen pesun tavallisella kasvojen puhdistusaineella.


Pixin Double Cleanse on myös erinomainen tuote matkalle. Pakkaus on kuitenkin hieman isompi kuin The Body Shopin Cleansing Butter pakkaus. Joskus käytän Double Cleanse:a myös kotona.

Pakkauksessa on siis kiinteä öljy, joka levitetään kuiville kasvoille ja sillä poistetaan meikki. Sen jälkeen kasvot vielä puhdistetaan pakkauksen toisella puolella olevalla kasvojen puhdistusaineella, joka on pehmeää.

Kuten pakkauksesta voi nähdä, olen käyttänyt toisen puolen lähes kokonaan ja toista puolta on noin puolet jäljellä. Meikin poistoon tarkoitettu kova öljy on sillä puolella, mitä on lähes puolet jäljellä. En ole varma miksi toinen puoli on kulunut paljon nopeammin. Kyseessä on kuitenkin erinomainen tuote meikin ja kasvojen puhdistukseen.

The Body Shop Silky Cleansing oil:19,50e
The Body Shop Cleansing Butter: 19,50e
Pixi Double Cleanse cultbeauty.co.uk: 26,70e

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti